Vi var med på Fakkelstafett i Morgedal

Foto: Sissel Mogård

Det ble vinterlig og god stemning  lørdag 30.januar da fakkelstafetten, i forbindelse med ungdoms- OL på Lillehammer i slutten av februar, kom til Morgedal.

Telemark Idrettskrets sto for arrangementet og Turistforeningen bidro med grilling og servering til ca 500 ungdommer og andre tilreisende fra hele Telemark.

I sol og snø var vi 12 personer som grillet pølser og bidro med fin og god stemning rundt bålpannene. De frivillige var henholdsvis fra Barnas Turlag Vinje, Kviteseid Turlag og Barnas Turlag, Barnas Turlag Seljord og fra Telemark Turistforening. Og “Turbobarna” som var med lagde liv og røre og koste seg med aking og lek i snøen. Vi hadde også veldig god hjelp fra noen asylsøkere som bor på Morgedal Hotell.

Det var en super gjeng som sto på i flere timer mens arrangementet varte med skiaktiviteter i bakken og  underholdning fra scenen. Fakkelen kom erverdig og stilfult ned skibakken med en ung telemarkskjører. Et riktig fint og stemningsfult arrangement som vi fikk lov å ta del i.

Takk til alle frivillige for god innsats og morsom dag i Morgedal!