Nyhet i Tursenteret Arcteryx Atom LT Hoody

Varmejakke i syntetisk isolasjon

Lett vekt. Lett, pustende, isolert hettejakke. 

Ideell som frittstående plagg i fint vær, varmejakke utenpå vind- og regnjakke eller mellomlag når kaldt og vått.

Ikke sårbar for fuktighet som dun.

Lite sømmer er da også perfekt.

Vekt: 330 g / 11.6 oz

Medlem pris 1599,- Veiledende 1999,-

Denne kroppsnære hybridhettejakken er designet for å fungere som et aktivt isolasjonslag. Den gir viktig kjernevarme kombinert med god bevegelsesfrihet og pusteevne. Atom LT Hoody er lett og komprimerbar, med Coreloft™-isolasjon i overkroppen, armene og hetten. Sidestykkene og armhulen er av elastisk Polartec® Power Stretch® med Hardface® Technology, som gir bevegelighet og pusteevne. Et vind- og fuktighetsavvisende ytterskall gir jakken utvidet bruksområde som solo-plagg.

Coreloft™-isolasjon inni et lett taftskall. Like behagelig som en sovepose, men den føles vektløs.

VINDSKALL Fordelen med tafttekstiler er at de er lette og luftige samtidig som de avviser vind. Atom-serien har ytterstoff av taft behandlet med DWR (impregnering), som gir dem langvarig evne til å avvise fuktighet. DWR beskytter mot lett nedbør.

Har også varierende evner når det gjelder håndtering av fuktighet. I tillegg til at den er laget av pustende Coreloft™-isolasjon, har Atom LT pustende sidestykker av Polartec® Power Stretch® med Hardface™-teknologi, som bidrar til å regulere temperaturen under kraftanstrengelser.

PAKK LETT Atom er svært komprimerbar, og lar seg pakke ned til en liten bylt av lagret varme. Lagre jakken i plaggets egen lomme, eller pakk den inn i ermet eller hetten hvis du ikke mangler plass. Rist den, så får den tilbake sin opprinnelige form, om og om igjen.

Skrevet av Hanne Findal 10. februar 2016