​​​​​​​Landsmøte i DNT i Lom

Foto: Bjørn Rasmussen
DNTs landsmøte 2016 ble avholdt i  Lom 9.-12. juni.  Fjellbygda i Gudbrandsdalen ved inngangen til Jotunheimen var en perfekt ramme for et rekordstort årsmøte i turistforeningens 148 driftsår. Med flott sommervær kunne rammen nesten ikke være bedre.

Telemark Turistforening var representert med 15 delegater fra turlagene i Bamble, Skien og Gautefall samt administrasjonen i Skien. I tillegg var Notodden Turlag til stede, slik at Telemark var godt representert med totalt 17 delegater. Utstyrt med røde vester med påskriften "Jeg er en stolt telemarking" var delegatene fra Telemark godt synlig blant de over 300 landsmøtedeltakere.

I tillegg til vanlige årsmøtesaker ble det gitt fyldige orienteringer om det nye bookingsystemet og planene for 150 årsjubileet i 2018.

DNT - forum som ble gjennomført før selve årsmøtet, hadde mange interessante parallelle sesjoner som syntes å bli godt mottatt.

Alt i alt et meget godt landsmøte som ble avsluttet med en landsmøtemiddag med delegatene i sin fineste stas. Middagen ble etterfulgt av en liten konsert ved midnatt i den snart 1000 år gamle stavkirken i Lom  hvor Einar Gelius er sogneprest.

Tor Suhrke
Styremedlem i Telemark Turistforening