Ny leder i Gautefall Turlag

Kjell Peder overlater møteklubba til sin etterkommer Karlien ved årsmøtet i Gautefall Turlag 23.februar.

Kjell Peder takker for seg etter 9 år i styret.

- Det har vært en fornøyelse og jeg har alltid blitt hyggelig mottatt på en vennlig og hjelpsom måte. Veien har vært kort og lett mellom Gautefall Turlag og Telemark Turistforening, det er veldig godt å tenke tilbake på.  Regner ikke med at siste ord er sagt mellom oss, men vi kommer kanskje ikke til å treffes like mye i fortsettelsen? sier Kjell Peder.

Vi takker Kjell Peder for all innsats han har bidratt med gjennom disse årene, og ønsker Karlien hjertelig velkommen i DNT-familien. Vi skal gjøre alt vi kan for at hun får en vennlig velkomst, og håper hun blir med oss i mange år framover :)

På årsmøtet ble det  valgt nytt styre og styreleder. Styreleder Kjell Peder Haugene og nestleder Brit Solberg Straume gikk begge ut av styret etter å ha sittet siden turlaget ble stiftet 10. mai 2008. Den nyvalgte lederen er Karlien De Schuyteneer, og med seg i styret får hun Eldbjørg Lia Ettestad, Gerd Kjenbakken, Rolf Olsen og Knut Åkredalen. Gautefall turlag er en av Drangedals støste foreninger med 254 medlemmer ved årsskiftet.

Skrevet av Turid Homme 3. mars 2017