Lek og friluftsaktiviteter med karsten og petra film! 

Stillbilete frå filmen Karsten og Petra ut på tur. Filma på Beitostølen sommaren 2016. Brukast ifm promotering av Karsten og Petra tur og kino.
Stillbilete frå filmen Karsten og Petra ut på tur. Filma på Beitostølen sommaren 2016. Brukast ifm promotering av Karsten og Petra tur og kino. Foto: Cinenord

Lørdag 11.mars blir det pinnebrød, Turbo, lavvo og lek utenfor Skien kino  kl. 11.00-14.30 og Charlie kino kl.13.30- 17.00.


Utenfor disse kinoene kan barn og voksne delta på en rekke spennende friluftsaktiviteter. Barn kan steke pinnebrød og marshmallows på bålpanne, det blir lek, balansering , lavvo og aktiviteter ved Bakkestranda og i parken bak Charlie kino. I tilegg vil Barnas Turlag maskoten Turbo hilse på barna, og det blir stand med informasjon om Barnas Turlag aktivitetene fremover. 

-Det er viktig og riktig å etablere gode turvaner tidlig, og ta barna med i turplanleggingen. Barnas Turlag i Telemark arrangerer spennende turer og friluftaktiviteter for voksne sammen med barn  i alderen 0-12 år. Vi håper filmen kan motivere flere barn og voksne til å delta på de spennende aktivitetene og turene som våre lokale Barnas Turlag arrangerer rundt i distriktet, sier Elisabeth Fredriksen, ansvarlig for barnas turlag i Telemark.

Vi ønsker alle velkommen til lek og læring i det fri!

Bilete til bruk i promotering av tur før kino.
Bilete til bruk i promotering av tur før kino. Foto: Eva Rose
Bilete til bruk i promotering av tur før kino.
Bilete til bruk i promotering av tur før kino. Foto: Eva Rose

Skrevet av Henriette Hack 10. mars 2017