Del ditt beste turtriks - vinn kurs!

Foto: Marius Dalseg Sætre

Lyst til å lære å padle, kite eller klatre? Eller kanskje noe helt annet?
​​​​​​​Da må du dele ditt BESTE TURTRIKS med oss på Instagram og Facebook innen 15. mai.

Har du for eksempel en smart måte å unngå gnagsår på, egen teknikk for båltenning eller noe ekstra lurt i sekken? Bli med DNT og KIWI på foto-/videokonkurranse og vinn valgfritt DNT-kurs. Vi har over 500 kurs du kan velge mellom.

Tagg bilde/video med #turistforeningen og #kiwi_minipris

1. premie

Årets feteste DNT-kurs
Mye av det du drømmer om å lære, kan vi! Denne premien gir deg tilgang til å velge ett av våre 500 ulike kurs i år og ta deg til nye høyder. Ferskingkurs eller fjellklatring? Du bestemmer!

2. premie

Gavekort på Kiwi kr 1000,-
Gavekortene kan benyttes i alle KIWI-butikker over hele landet. Kanskje finner du en i nærheten av din neste turdestinasjon?
www.kiwi.no/finn-butikk»

3. premie

Gavekort på Kiwi kr 500,-
www.kiwi.no/finn-butikk»

Konkurransevilkår

Kampanjeperiode 7. mars til 15. mai 2017:

• Bilde/video må være tatt i Norge.
  • Du kan kun delta med bilder/videoer du selv har tatt.
  • Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bilde/video.
  • Navn på personer på bilde eller i video må være med hvis personene er identifiserbare.
  • Ved avfotografering av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.
  • DNT og KIWI forbeholder seg retten til å offentliggjøre vinnerbildene i DNTs egne kommunikasjonskanaler/på sosiale medier.
  • Bildene må være tagget med #turistforeningen og #Kiwi­_minipris.

Vi kontakter vinnerne når konkurranseperioden er avsluttet. Følg med på Facebook! Lykke til – og riktig god sommertur!

Ta en titt på hjemmesiden: https://www.dnt.no/aktiviteter/sommerturer/?utm_campaign=turkatalogen-1811&utm_source=kampanje&utm_medium=kampanjeknapp

Skrevet av Turid Homme 10. mars 2017