Er du klar for påske?

Nå som det er tegn til vår i luften har vi fylt opp lageret med tynn, silkemyk, slitesterk og ikke minst lekker ull fra Icebreaker. Det perfekte plagg til skiturer i påskesol.

Kjøp ull med god samvittighet, all merinoull fra Icebreaker er garantert ikke fra mulesing. Ullen kommer ifra sertifiserte farmere og hvert plagg er merket med en unik kode som kan spores på Icebreakers hjemmeside for å se merinoullens opphav. Les mer om Icebreakers merinoull. 

Merinoullens har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr ved å effektivt transportere bort svette og fuktighet samtidig som den isolerer. Merinoullen er naturlig motstanddyktig mot bakteri og vond lukt, slik at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibere så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort uten kiling.

Dette anbefaler Elisabeth

Icebreaker BH​​​​​​​

«Ullen er vevet så fint at den ikke klør i det hele tatt! De tynne «stroppene» gir god bevegelighet, men ikke på bekostning av god støtte. Det er også mulig å legge inn innlegg, noe jeg synes er veldig praktisk.»

 -Elisabeth


Skrevet av Turid Homme 14. mars 2017