Hils på Elisabeth og Linn

Elisabeth Fredriksen (til høyre) er vår nye prosjektleder som skal ha ansvar for blant annet Barnas Turlag, samarbeid med Porsgrunn Kommune om et nytt øy-prosjekt, Aktiv i 100 og Kom-deg-ut-dagen. Hun begynte hos oss i februar, og er allerede i full sving. Her i møte med vår nye frivillige, Linn (til venstre).

Dette høres ut som mye ansvar for en person, men Elisabeth har erfaring fra flere humanitære organisasjoner, så dette er midt i blinken for henne. Hun er en sørlending som er vant til å ha mange baller i lufta, og sitter sjelden stille.

Elisabeth sin turglede startet allerede som barn, da de dro på tur hver søndag. Som 17-åring hadde hun sitt første møte med DNT på en 11-dagers tur over Hardangervidda. Dette gjorde henne, om mulig, enda mer turfrelst. Elisabeth har bodd i Argentina, Vietnam og Købehavn, men for ett år siden slo hu seg til ro med familien i Porsgrunn. Hennes mål er å teste ut alle turmulighetene i Porsgrunn.

Linn flyttet fra Arendal til Telemark for en måned siden, og traff Elisabeth på årsmøtet i Skien Turlag. Hun var ikke sen om å tilby seg til frivillig arbeid. Hun jobber på Skien Sykehus og er en turglad og friluftsinteressert jente som ønsker å bli kjent med andre turglade mennesker og Grenlands turområde. Hun er energisk og entusiastisk og ønsker å få i gang Barnas Turlag i Skien, og vil komme i gang med turlederutdanningen i løpet av våren.

Vi ønsker våre blide sørlendinger velkomne i familien :)

Har du også lyst til å bli turleder? Her ser du hvordan: https://www.dnt.no/turleder/

Skrevet av Turid Homme 16. mars 2017