Program vårsamling og årsmøte 2017

Årets vårsamling og årsmøte blir avholdt på Fjordglimt leirsted i Valle, Bamble. I flotte kystomgivelser blir det en helg med spennende forum, hyggelig samvær og god underholdning. Helgen starter med årsmøte på fredag, sesjoner og forum på lørdag og avsluttes med fellestur søndag. Det er mulig å melde seg på ut uka. 

Fredag Lørdag Søndag
kl. 16:30 Enkel matbit og drikke kl. 08-09:00 Frokost kl. 09:00 Frokost
kl. 17:00 Åpning av årsmøtet kl. 09:30 Velkommen kl. 11:00 Walk and Talk langs kyststien medMariken Kjøhl-Røsand ogLars Verket
kl. 19:30 Status administrasjon og hytter i Telemark Marte Aksnes fra Telemark FylkeskommuneOm spillemidler
Rehablitering Gaustatoppen Mariken Kjøhl-Røsandfra FNF - foredrag om allemansretten
DNTs kunnskapsår 2017DNTs Jubileumsår 2018 kl. 11:30 Sesjoner1. Facebook og foto2.suksesshistorier3.kajakktur med Lars Verket
kl. 20:00 Årsmøtet avsluttesAktiviteter med aktivitetsavdelingen kl. 12:30 Lunsj ute og andre aktiviteter med Bamble Turlag
kl. 20:30 Klassisk MogenmiddagSosialt samvær og underholdning kl. 14:00 Sesjoner fortsetter
kl. 16:00 Oppsummering og avslutningMulighet for kveldpadling med Lars Verket. Forutsetter erfaring, tørrdrakt og lyktAlle som vil kan bli igjen til søndag. Vi finner på noe gøy og lager god mat sammen, før vi drarpå tur dagen etter. Mat og drikke holder vi.

Sesjoner årsmøtet

1. Facebook og fotokurs

Innføring i bruk av Facebook som kommunikasjonskanal for promotering av turlag og aktiviteter. Fotokurset vil fokusere på hvordan dy kan ta bedre bilder, uavhengig av type kamera. 

2. Suksesshistorier

Dette blir en litt åpen sesjon hvor man kan diskutere og fortelle om de forskjellige suksesshistoriene og utfordringene man har hatt i løpet av året.

- En representant fra DNT ung Gautefall kommer og forteller om deres suksess med oppstart av DNT ung Gautefall

- Det blir en prat rundt medlemsforankring og kunnskapsåret

- Skien Turlag, Solumhytta, samarbeid Løvenskiold

- Ljug og skryt

3. Padletur med Lars Verket

Nybegynner, men kledd etter vanntemperatur. Helst tørrdrakt. Hvis ikke; skift pakket i vanntett pakkpose. Helst nylontrekk.


Mat

Fredag vil Ole fra Mogen servere klassisk Mogenmiddag, samtidig som at vi blir underholdt av Lars Verket til dessert.


Lørdag fra 8-9 blir det felles frokost. Før vi gjør oss klar til en innholdsrik dag. Bamble Turlag serverer lunsj i det fri i vakre Trolldalen, en 15-20 minutters rusletur fra Fjordglimt. Her legger også Kajakkgjengen til slik at vi alle er samlet.


Lørdag kveld går vi sammen og lager en felles middag, det vil også være muligheter for å få innføring i søk av spillemidler med Jon Atle, Odin og Henrik.


Søndag morgen går vi sammen og lager en felles frokost, før Mariken Kjøhl-Røsand og Lars Verket tar oss med på en spennende Walk and Talk langs Kyststien.


Hva skal du ta med?

  • Sengetøy/Lakenpose
  • Håndkle
  • Turtøy om du skal være med på tur
  • Kamera/mobil om du skal være med på fotokurs

Overnattingen foregår på Leirsted Fjordglimt, hvor vi innkvarteres i 4personsrom ved ankomst.

Foto: Hanne Findal

Skrevet av Mikel Gonsholt 27. mars 2017