Lekre nyheter fra Bergans

Foto: Turid Homme

DNT Telemark har erfart hvor viktig det er å ha kvalitet på klærne når man skal på tur. Og så er det ekstra gøy når det i tillegg til å være funksjonelt også er lekkert!  Her viser Rine og Elisabeth frem et lite utvalg av det vi har av Bergans i Tursenteret nå. Legg merke til hoftesekken Skarstind som rommer 3 liter pluss plass til flaske! Perfekt til Ti-topper'n.

Bergans Microlight Jacket

Microlight er en meget allsidig jakke som passer alle aktiviteter der god vindbeskyttelse er nødvendig. Jakka er vindtett og vannavvisende i 4-veis stretch-materiale som gir enestående bevegelsesfrihet. Den er svært lett, har gode pusteegenskaper og er hurtigtørkende. Microlight er spesielt utviklet for et allsidig og aktivt friluftsliv.

Medlemspris: 1099,-

Ikke-medlem: 1300,-

Bergans Imingen Zip-off pants

Lett ZipOff bukse i softshell laget med bluesign® approved fabrics, og med avtakbare ben for omgjøring til shorts, og hempe med trykknappfeste for å forkorte buksebenet. Vindavvisende og hurtigtørkende 4-veis stretch-materiale med god pusteevne gjør buksa optimal til et aktivt friluftsliv i skogen eller på fjellet.

Medlemspris: 999,-

Ikke-medlem: 1200,-

Bergans Bera Pants

Svært lett softshell-bukse som er vind og vannavvisende. 4-veis stretch og et smalt snitt for maksimal bevegelsesfrihet. Det hurtigtørkende stoffet er meget slitesterkt og har gode pusteegenskaper.

Medlemspris: 999,-

Ikke-medlem: 1200,-

Bergans Skarstind Hoftesekk

Bergans Hip Pack 3 L er perfekt for kortere turer

hvor du kanskje trenger en liten proviant og en

flaske vann lett tilgjengelig. Hoftebeltet er bredt

og mykt med en glidelåslomme i elastisk materiale.

Vekt: 0,26 kg

Medlemspris: 339,-