Prosjektleder/fagansvarlig
for DNT ung i Telemark

Foto: Karlien de Shuyteneer

Vil du være med på å utvikle og heve frivilligheten til å håndtere og tilby friluftsaktiviteter rettet mot ungdommen i nærmiljøet? Nå søker vi prosjektleder/fagansvarlig for DNT ung i Telemark!

DNT Telemark har en klar visjon om å styrke frivilligheten og ungdomstilbudet lokalt i Telemark.

Undersøkelser viser at mange ungdommer sliter med den fysiske og psykiske helsa. Stadig høyere krav til ungdom setter enkeltindivider under press på flere arenaer som både skole, hjem og fritid. Helsedirektoratet har derfor påbegynt en ti års satsning for å fremme unges psykiske og fysiske helse lokalt i kommunene.

DNT Telemark ønsker å gjøre en forskjell ved å ha fokus på tidlig introduksjon til friluftslivet og det sosiale ved å engasjere seg i frivillig arbeid. Prosjektet er treårig og finansiert med hjelp fra Extrastiftelsen.

Målsetting for prosjektet er som følger:

«Å utvikle og heve frivilligheten til å håndtere og tilby friluftsaktiviteter rettet mot ungdommen i nærmiljøet».

Vi søker en prosjektleder/fagansvarlig som vil ha ansvaret for de DNT Ung-tilbudene som allerede eksisterer i Telemark, og prosjektet Aktiv ung. Jobben krever stor grad av selvstendighet, gjennomføringskraft og samarbeidsevne som en del av team DNT Telemark. Reisevirksomhet og hektiske dager må påregnes. Dette er jobben for deg som har pågangsmot og som ønsker å formidle gleden ved frivillig arbeid med ungdommer.

Arbeidsoppgaver:

• Prosjektledelse og utvikling.
  • Samkjøre de ulike ungtilbudene i DNT Telemark.
  • Skape lokalt engasjement for tiltakene, samt veilede og motivere frivilligheten.
  • Bindeledd og sparringspartner mellom offentlig og frivillig sektor.
  • Utvikle konsept, verktøy og kompetanse.
  • Tilskuddssøknader og rapporteringer for eget prosjekt samt andre prosjekter.
  • Bidra på aktivitetsavdelingen sine øvrige aktiviteter og prosjekter.

Vi legger vekt på:

• Personlig egnethet, du må kunne forstå og motivere frivilligheten.
  • Kompetanse innen motivasjons- og utviklingsarbeid.
  • ​​​​​​​Kunnskap om prosjektarbeid og tilskuddsordninger.
  • Forståelse for offentlig samskapnig og frivillig utvikling i kommunene.
  • At du er fleksibel, selvstendig og viser gode samarbeidsevner.
  • At du har evner til å bygge gode relasjoner til de frivillige.

Vi kan tilby:

• 80 - 100% prosjektstilling med mulighet for fast ansettelse.
  • Tiltredelse 1. januar 2019, eller etter avtale.
  • Lønn etter avtale.
  • God pensjonsordning.
  • Varierte og spennende arbeidsdager i godt arbeidsmiljø med gode kolleger og engasjerte frivillige.

Arbeidstaker må ha førerkort, og mulighet til å disponere egen bil.

For ytterligere informasjon om jobben og prosjektet, kontakt Dag-Øyvind Djuvik Olsen på
tlf.  908 59 215. Søknad med CV sendes per e-post til: dag-oyvind.olsen@dnt.no

Søknadsfrist: 1. november 2018

Om DNT Telemark:

DNT Telemark ble stiftet i 1887, og er i dag en mangfoldig forening med
9 000 medlemmer i alle aldre.

Vi har aktivitet i hele Telemark for alle aldersgrupper, i tillegg til løypemerking og drift av Turisthytter.

Organisering og formidling av friluftslivsaktivitet og kompetanse er en viktig del av våre oppgaver.

Målsettingen er å få flest mulig ut på tur ved å fremme enkelt friluftsliv.

Vi er tilsluttet Den Norske Turistforening (DNT) og har kontor i Skien.

Les mer om oss her

Skrevet av Katrine Tellsgård 8. oktober 2018