Vertinne/vert søkes til
 Kalhovd Turisthytte

Foto: Marius Dalseg Sætre

DNT Telemark og Kalhovd Turisthytte er i utvikling, og søker nå serviceinnstilt vert/vertinne til lederteamet.

Stillingen er i utgangspunktet sesongbasert innfor hyttas åpningstider, 6 – 8 måneder pr år. Men for rett person med riktige kvalifikasjoner, kan helårsstilling i kombinasjon med administrasjonen vurderes.

Vi søker motivert medarbeider som sammen med dagens vert, vil være med å drifte og utvikle fremtidens Turisthytte på Kalhovd. Du vil inngå i et team bestående av våre øvrige hyttedrivere, og administrasjonen i Skien.

Du er initiativrik, løsningsorientert og har gjennomføringskraft. Stillingen kan til tider være krevende, stor grad av disiplin og selvstendighet er nødvendig i den daglige driften. Dette er jobben for deg som vil bryne deg på krevende logistikk og utfordringer utenom det vanlige.

Kvalifikasjoner:

- Erfaring fra Turisthytte/hotell el.
- Bemanning og ivaretakelse av ansatte i sesongdrift
- God på organisering, logistikk og varekontroll
- Markedsføring og sosiale medier
​​​​​​​- Kunnskap og interesse for friluftsliv

Personlige egenskaper:

- Gjestfri
- Sans for detaljer
- Personlig egnethet
- Du identifisere deg med DNTs kjerneverdier
- Håndterer høyt tempo

DNT Telemark ble stiftet i 1887 og er i dag en mangfoldig forening med
9 000 medlemmer og aktivitet i hele Telemark.

Vi eier og drifter 4 betjente Turisthytter, og har kontor i Skien. Kalhovd Turisthytte ligger i Atrå i Tinn kommune.

Formålet er å fremme friluftslivet i Telemark, og få flere mennesker ut på tur.

Verdier:

Spennende

Troverdig

Inkluderende

Enkelt

Naturli

Petter og Kjersti har derevet både Mogen og Kalhovd. Nå håper Petter å få en dyktig kollega som kan videreføre det gode arbeidet sammen med ham. Foto: Bjørn Harry Schønhaug

Vi kan tilby:

- Stillingsbrøk og lønn etter avtale
- Ettårig engasjement med god mulighet for forlengelse
- God pensjonsordning
- Varierte og spennende arbeidsdager i godt arbeidsmiljø med gode kolleger og engasjerte frivillige.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder DNT Telemark, Jon Atle Holmberg – 906 51 344.
Eller vert på Kalhovd, Petter Marthinsen – 918 31 526

Søknad med CV sendes per e-post til: jon.atle.holmberg@dnt.no

Søknadsfrist: 14. november 2019

Skrevet av Katrine Tellsgård 25. oktober 2019