Lørdags- og tilkallingshjelp til vårt nye Tur- og infosenter

Foto: Amalie Lund Hoth

Vi søker positiv og serviceinnstilt person som vil være vårt ansikt utad i vårt nye Tur- og infosenter i Torggata 15.

Stillingen passer godt til skoleungdom som har interesse for butikk/informasjonsarbeid og salg. Vi ønsker at Friluftslivets hus skal være et sted natur- og friluftslivsinteressert ungdom treffes. Det er derfor en fordel om du assosierer deg med DNT UNG, og er eller ønsker å bli en del av DNT UNG Telemark.

Dette er jobben for deg som brenner for friluftslivet og har DNTs verdigrunnlag i ryggraden. Du bør være en aktiv bruker av naturen og DNTs tilbud. Du må ha lyst og evne til å formidle NATUROPPLEVELSER FOR LIVET til nye medlemmer. Kunnskap om Telemarks (Vestfolds) tur-kvaliteter er viktig.

Om deg

-         Utadvendt og selvstendig

-         Fleksibel med mulighet til å stille på kort varsel

-         Erfaring/interesse for butikk og salg

-         Erfaring og kunnskap innen friluftsliv.

-         Identifiserer deg med DNT`s verdigrunnlag

-         Betjene Tursenteret

-         Tilkallingsvakt ved sykdom, ferier og behov

-         Medlems- og frivillighetsservice

-         Enkelt kontorarbeid

Vi kan tilby:

-       Minimum arbeid annenhver lørdag

-       Varierte og spennende arbeidsdager i godt arbeidsmiljø med gode kolleger og engasjerte frivillige

-       Lønn ihht butikk tariff

Søknad med CV sendes via Finn.no sitt søknadssenter.   For ytterligere informasjon kontakt Jon Atle Holmberg

TLF: 906 51 344.

Om DNT Telemark

DNT Telemark ble stiftet i 1887, og er regionens største friluftslivsorganisasjon.

Vi har aktivitet i hele Telemark for alle aldersgrupper, herunder løypemerking og drift av Turisthytter.

Tilrettelegging for frivillighet og formidling av friluftslivsaktivitet og kompetanse er våre viktigste oppgaver.

Målsettingen er å få flest mulig ut på tur, og å fremme enkelt friluftsliv.

Vi er tilsluttet Den Norske Turistforening (DNT) og har kontor i Skien.

Les mer om oss på: www.telemark.dnt.no

Søknadsfrist: snarest, senest 20. januar

Tiltredelse: snarest.  ​​​​​​​