dnt junior seljord

Bli med DNT junior Seljord på tur! 

Ønsker du å være med på ulike friluftslivsaktiviteter som klatring, uteovernatting i hengekøye, hundekjøring, bål og uteliv, padling eller ski? Da er kanskje DNT junior Seljord noe for deg! Vi er en nyoppstartet friluftsgruppe for deg mellom 12-16 år som bor i og omkring Seljord. Du trenger ingen erfaring med ulike friluftslivsaktiviteter fra før for å være med, og de fleste av aktivitetene våre er gratis. Noen krever påmelding, dette er i så fall spesifisert i arrangementet. Følg med på våre nettsider og Facebook, for mer informasjon om hva vi skal gjøre.  

Turprogrammet for 2021 finner du her!

Alle våre turer ledes av dyktige frivillige, voksenpersoner som har ulik type kompetanse innen friluftsliv.

Ønsker du å være frivillig turleder for tilbudet? 

Vi ønsker oss flere frivillige, voksne som kan være med på å drifte dette tilbudet. Nødvendig kursing vil bli gitt. Vi tilbyr turlederkurs og kurs innenfor en rekke ulike friluftsaktiviteter som f.eks. kajakk, klatring og vinterfriluftsliv. 

Ta kontakt med leder i DNT junior Seljord, Jette Bergfjord (jette.bergfjord@gmail.com | 416 49 199), eller fagansvarlig for ungdom i DNT Telemark, Solveig Rauan Holten (solveig.holten@dnt.no | 995 40 087), dersom du synes dette høres interessant ut.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Ingen kommende aktiviteter.