DNT ung Telemark

Om DNT ung Telemark

DNT ung er et tilbud for ungdom i aldersgruppen 12-26 år.

Ungdom er et av DNTs satsningsområder med et ønske om å få flest mulig unge med ut på tur.

Ungdomsmedlemmer i DNT får rimelig medlemskap og mange økonomiske fordeler, blant annet rimelige opphold på våre hytter og subsidierte turer, kurs og arrangementer (se oversikten her)

Aktivitetene arrangeres av ungdommen selv på deres egne premisser, med den hjelp og støtte de ber om fra foreningen og administrasjonen.

Last ned turprogrammet for DNT ung Telemark (16-26 år) og DNT ung Gautefall (12-23 år) 2019 her, og bli med oss på tur!

Her kan du se hvilke turer vi skal ha i 2020! :D

Ønsker du å engasjere deg som frivillig i en DNT ung - gruppe i Telemark eller har spørsmål om turer og arrangementer, ta kontakt med fagansvarlig for ungdom i DNT Telemark, Amalie Lund Holth på mail: amalie.holth@dnt.no, leder i DNT ung Telemark, Madeleine Thiis Vestrheim på mail: madeleinevestrheim@gmail.com

Turgrupper under DNT ung Telemark:

Trykk på logoene for mer informasjon.