OFTE STILTE SPØRSMÅL OM MEDLEMSKAP

Ønsker du å bli medlem i DNT Telemark? Når man melder seg inn i DNT får man den medlemsforeningen som sokner til adressen du melder deg inn med. Man kan også velge manuelt hvilken medlemsforening en ønsker å tilhøre. Prisen på medlemsskapet avhenger av alderskategori og gjelder for ett kalenderår. Om du melder deg inn i juli så betaler du for hele inneværende år. Medlemskortet/beviset finnes nå i form av app, medlemskort og melding. Les under for å lære mer om medlemsskap i DNT Telemark.

1. Hva er medlemsnummeret mitt? Hvor finner jeg medlemskortet? 

Fra året 2018 gikk DNT over til digitalt medlemskort. Det vil si at vi har en egen medlemsapp, "DNT medlem". Du logger inn ved å taste inn ditt mobiltelefonnummer og motta en engangskode. Nå er du er innlogget en gang trenger du ikke ha mobildekning for senere bruk.

For å bestille medlemskort på papir fyller du inn opplysninger på denne siden. 

For å bestille sms med medlemsnummer fyller du inn på denne siden. 

Du kan alltid logge inn på "min side" på telemark.dnt.no for å finne medlemskortet ditt. 

2. Jeg har vært medlem før, men har ikke betalt for i år. Hvordan kan jeg betale årets kontigent? 

Om du har vært medlem før må du ikke trykke på "meld deg inn", men logge inn på min side på telemark.dnt.no. Her kan du finne betalingsinformasjon, endre adresse og administrere dine opplysninger. Når du har betalt kontigenten er du medlem for inneværende år. Du kan også få hjelp til å endre slikt om du besøker et av vårt tursenter i Torggata 15 i Skien. 

3. Jeg bor for tiden i en annen kant av landet, men ønsker at DNT Telemark skal være mitt lokallag – kan jeg det? 

Ja, det går fint. Hvilket lokallag du tilhører endrer seg med adresseendringer. Om du ønsker å tilhøre et bestemt lokallag kontakter du turinformasjon eller medlemsservice på mail. Opplysninger vi trenger er navn, medlemsnummer og hvilket lokallag du ønsker å tilhøre. Man kan fritt velge hvilket lokallag man ønsker å tilhøre. 

4. Jeg ble nylig medlem via nettsidene til DNT medlemsservice, og nå ønsker jeg å deponere på nøkkel. Hvor får jeg tak i den?

Nøkkelen får du kjøpt flere steder, i Telemark får du den på tursenteret i Torggata 15 i Skien. Les mer om DNT-nøkkelen her. ​​​​​​​

Har du andre spørsmål om medlemsskap? Les flere spørsmål og svar på medlemsservice sine nettsider. Her finner du også kontaktinformasjon.