Lavterskelturer med Skien Turlag

Om Lavterskelturer med Skien Turlag

En dag i uka året rundt gir Skien Turlag deg mulighet til å få en dose frisk luft, mosjon og gode samtaler. Dette er et gratis lavterskeltilbud på dagtid. Turene ledes og planlegges av turledere fra Skien Turlag.

Vi går i lett turterreng og tar oss god tid til en lunsjpause, så husk å ta med nistepakke. Turene går til fots hele året rundt. Innimellom legger vi inn temaer som fugletitting eller lokalhistorie. Bli med å oppleve naturen i godt selskap med andre!

Turene er gratis, og det kreves ikke påmelding eller medlemskap i foreningen for å delta.

OBS: På grunn av koronasituasjonen blir det nå et alternativt turprogram. Første tur går 27. mai med oppmøte fra parkeringen ved Skagerak Arena. Siden det er kommet nye retningslinjer for dagsturer etter at korona-viruset dukket opp,  må det være påmelding før turen. Påmelding skjer til Marit pr. SMS/tlf på nr. 416 51 465 tirsdag 26.5.2020 mellom kl. 17.00 og kl. 19.00.
_______________________________________________________________________
Vi forsøker å være miljøbevisste, og samkjører fra Skagerak Arena til dagens utgangspunkt.

Vi spleiser på kjøringen ved å betale de som kjører 50,-.

Oppmøte kl. 10:40 på p-plass Kiwi Falkum ved Skagerak Arena for felleskjøring til dagens turområde.

Hjertelig velkommen til en trivelig onsdag på tur!

Siste nyheter fra Lavterskelturer med Skien Turlag: