Lavterskelturer med Skien Turlag

Klikk her for å skrive tekst.

Om Lavterskelturer med Skien Turlag

En dag i uka året rundt gir Skien Turlag deg mulighet til å få en dose frisk luft, mosjon og gode samtaler. Dette er et gratis lavterskeltilbud på dagtid. Turene ledes og planlegges av turledere fra Skien Turlag.

Vi går i lett turterreng og tar oss god tid til en lunsjpause, så husk å ta med nistepakke. Turene går til fots hele året rundt. Innimellom legger vi inn temaer som fugletitting eller lokalhistorie. Bli med å oppleve naturen i godt selskap med andre!

Turene er gratis, og det kreves ikke påmelding eller medlemskap i foreningen for å delta.

Vi forsøker å være miljøbevisste, og samkjører fra Skagerak Arena til dagens utgangspunkt.

Vi spleiser på kjøringen ved å betale de som kjører 50,-.

Oppmøte kl. 10:40 på p-plass Kiwi Falkum ved Skagerak Arena for felleskjøring til dagens turområde.

Hjertelig velkommen til en trivelig onsdag på tur!

Siste nyheter fra Lavterskelturer med Skien Turlag: