Om DNT Telemark

DNT Telemark er en aktiv og voksende forening for hele Telemarksregionen.

DNT Telemark (tidligere ved navn Telemark Turistforening) er den 6. største organisasjonen i DNT med rett under 9000 medlemmer.

Organisasjonen består av 9 lokale turlag og 4 selvstendige Barnas Turlag i tillegg til DNT fjellsport Telemark og DNT ung Telemark.

Turistforeningen arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Organisasjonen

Her finner du oversikt over DNT Telemarks organisasjon, tillitsvalgte, årsmøte, resolusjoner og årsrapporter.

Ansatte

Administrasjonen består av 9 ansatte og 1 ekstrahjelp som holder til i Torggata 15 i Skien. I tillegg er det 7 hyttedrivere.

Butikk og Tursenter

På vårt tursenter har vi alt av utstyr en trenger til tur og friluftsliv. Du finner oss i Torggata 15 i Skien.

Kontakt oss

Spørsmål? Her finner du våre kontaktpunkter. Vi svarer i tillegg på spørsmål på Facebook.

Historie

DNT Telemark ble stiftet 21. oktober 1887 av N. Kielland-Torkildsen. Her finner du historien i grove trekk.

Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe for Norges største friluftslivsorganisasjon? Her finner du ledige stillinger.

Natur og miljø

Som en viktig samfunnsaktør jobber vi for å nå organisasjonens mål, strategier og handlingsplaner på områder som gjelder natur- og miljøspørsmål.

Våre publikasjoner

DNT Telemark gir ut medlemsbladet Kjentfolk og sommeravisen Turglede. I tillegg kan du oppdatere deg på virksomheten i den årlige årsrapporten.