Våre publikasjoner

DNT Telemark gir ut medlemsbladet Kjentfolk, turprogram, og sommeravisen Turglede, samt flere mindre brosjyrer. I tillegg får medlemmer tilsendt Fjell og Vidde og årbok fra DNT.

Kjentfolk

Dette er høstutgaven av DNT Telemarks medlemsblader. Se magasinet her:

Kjentfolk 2019

Kjentfolk 2018

Kjentfolk 2017

Kjentfolk 2016

Kjentfolk 2015

Kjentfolk 2014

Turglede

Dette er vårutgaven av DNT Telemarks medlemsblader. Klikk på ønsket utgave under for PDF-versjon.

Turglede 2019

Brosjyrer for universell utforming

En tur for alle Telemark - lastes ned her

En tur for alle Grenland - lastes ned her

Kjentfolk – Kalender

Dette er et flott kalenderprogram med alle våre turer fra måned til måned som ble gitt ut tidligere.

Se kalenderen her: Kjentfolk kalender 2014

TurboTrykk

Dette er et turprogram med aktiviteter og smarte tips og trist for Barnas Turlag Telemark

Se TurboTrykk magasinet her:

TurboTrykk 2015

Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er et spesialblad for friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Bladet kommer med seks utgivelser i året og distribueres gratis til medlemmer av DNT.

Se mer om Fjell og Vidde her ​​​​​​​

Ungdomsbladet UT

Dette magasinet ble tidligere sendt ut til alle våre ungdomsmedlemmer.

DNTs årbøker har blitt utgitt i en ubrutt rekke fra foreningens stiftelse i 1868. De representerer et enestående kildemateriale både til DNTs egen historie og til landets historie innen friluftsliv, kulturhistorie og naturvern.