Våre publikasjoner

DNT Telemark gir ut medlemsbladet Kjentfolk, et turprogram, og sommeravisen Turglede, samt flere mindre brosjyrer. I tillegg får medlemmer tilsendt Fjell og Vidde og årbok fra DNT.

Turprogram - Dette er et årlig turprogram som dekker turer i hele Telemark. Klikk på ønsket utgave for PDF-versjon:

Turprogram 2020

Turprogram 2019

Turprogram 2018

Turprogram 2017

Turprogram 2015

Kjentfolk - høstutgaven av medlemsbladet. Klikk på ønsket utgave for PDF-versjon:

Turglede - Dette er vårutgaven av DNT Telemarks medlemsblader. Klikk på ønsket utgave for PDF-versjon:

Turglede 2019

Brosjyrer for universell utforming

Dette er to brosjyrer med turer som er mulig å både gå og trille. Den ene brosjyra dekker hele Telemark og den andre dekker Grenland.

En tur for alle Telemark - lastes ned her

En tur for alle Grenland - lastes ned her

Årsrapporter

Dette er fullstendige rapporter for årene som har gått. Her inngår selve hovedårrapporten til organisasjonen, samt informasjon om de forskjellige turlagene, turgruppene og prosjektene.

Årsrapport 2019

Årsrapport 2018

Årsrapport 2017

Årsrapport 2016

DNT Telemarks strategi

Dette dokumentet inneholder veivlg og ønsker for årene som kommer. Dokumentet gir både et innblikk i hva organisasjonen gjør og hva som er ønskelig å oppnå. Perioden veivalgene er tatt for er 2019 - 2023.

Klikk her for å lese strategien

Kjentfolk-kalender

Kalender med bilder fra Telemark. Klikk på teksten under for å se kalenderen i PDF-format:

Kjentfolk-kalender 2015

TurboTrykk

Turprogram for Barnas Turlag i Telemark, med aktiviteter og smarte tips til familier på tur. Klikk på teksten under for å se turprogrammet i PDF-format:

TurboTrykk 2015

Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er et spesialblad for friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Bladet kommer med seks utgivelser i året og distribueres gratis til medlemmer av DNT.

Se mer om Fjell og Vidde her ​​​​​​​

DNTs årbøker har blitt utgitt i en ubrutt rekke fra foreningens stiftelse i 1868. De representerer et enestående kildemateriale både til DNTs egen historie og til landets historie innen friluftsliv, kulturhistorie og naturvern.