Seminar og kurs til fjells

Mulighetene er mange på våre betjente hytter!

Et opphold på Kalhovd turisthytte kan by på varierte og spennende muligheter, både utendørs og innendørs. Sentrale stikkord er enkelt, uformelt, sosialt, spennende og trivelig. Et opphold her utgjør i seg selv en aktivitet egnet til å bygge lagånd.  

Mulighetene for utfordringer og økt faglig utbytte er ofte større i en setting langt fra by og folk, tett på naturen. Frisk fjelluft, aktiviteter og opplevelser i naturskjønne omgivelser vil gi seminaret en annerledes ramme. Med hyggelig og serviceinnstilt vertskap på hytta, lokale råvarer og hjemmelaget mat, ligger det meste til rette for at oppholdet blir et varig minne.  

Foto: Marius Dalseg Sætre

Seminar og kurs ved kysten

Flytt seminaret til Jomfruland og nyt roen i havgapet!

Den ubetjente DNT-hytta Øitangen ligger ytterst på Jomfruland i Kragerø, omkranset av nasjonalparken. Her har bedriften mulighet til å leie ett eller flere hus, og de vakre omgivelsene setter rammene for seminaret eller kurset. 

Å flytte bedriften ut hit for et døgn eller to vil gi både ny giv og mulighet til å bygge teamet gjennom faglig innputt og pauser i nasjonalparken. Tilgjengelig for bedriften er både soverom, kjøkken, stue og seminarrom. 

Foto: Marius Dalseg Sætre