Siljan Turlag

Øverbøtjønna.
Øverbøtjønna. Foto: Anne Lise Olsen

Om Siljan Turlag

Siljan Turlag ble etablert i et stiftelsesmøte 8. mai 2012 som et turlag tilsluttet DNT Telemark.

Formålet til Siljan Turlag er å tilrettelegge for allmenheten til å komme ut i naturen. Det skal være enkelt og naturvennlig å bruke den flotte naturen her i Siljan.

Turlaget har mange løyper som er ryddet, merket og skiltet. Det er en flink dugnadsgjeng «løypeansvarlige» som vedlikeholder alle løypene.

Etter initiativ fra Ruben A Smith ble Rubens plass etablert i 2016. Dette er en flott gapahuk som Rubens venner satt opp og plassen blir veldig mye brukt, både av institusjoner og turfolk.

Barnas Turlag Siljan er etablert som en undergruppe av Siljan Turlag og har vært aktiv siden etableringen. Barnas Turlag arrangerer mange turer og aktiviteter for barn og familie hele året.

Løypegruppa er også en undergruppe av Siljan Turlag. De er 5 personer som har den overordnede oversikt og planer over løypene i Siljan.

Siljan Turlag arrangerer årlig turer og aktiviteter, for det meste i nærmiljøet. Dette er åpent for alle og turlaget setter stor pris på samarbeid med andre lag og foreninger i Siljan. Se kommende turer og arrangementer her:

Ingen kommende aktiviteter.

Kontaktpersoner ved påmelding eller spørsmål:

Barnas Turlag Siljan: Sissel Mogård. tlf: 907 55 593. (sissel.mogaard@gmail.com)

Siljan Turlag: Anne Lise Olsen, tlf. 470 20 690. (siljan.turlag@dnt.no)

Har du barn mellom 0 og 12 år? Bli med Barnas Turlag SIljan på tur. Klikk på logoen for å lese mer: