Skien Turlags hytter

Hyttene våre ligger i området svanstul,luksefjell området, og er mulig for alle å leie. Noen av hyttene er ubetjente DNT hytter som er låst med standard DNT nøkkel slik at du kan låse deg inn når du vil, mens to hytter er foreningshytter du må reservere og hente spesialnøkkel på DNT Telemark sitt tursenter. Foreningshytta har du da for deg selv.

Flekkerhytta

Foreningshytte låst med spesialnøkkel. Ligger midt i skiløypen på Svanstul. Det er vei helt fram til hyttedøra på sommerstid.

Solumhytta

Ubetjent DNT-hytte i luksefjell, ca 3km på blåmerket sti fra Godal. Hytta ligger perfekt til for en hytte-til-hyttetur mellom våre hytter og Kongsberg og omegn tursitforening sine hytter. Hytta er vel verdt et besøk bare for sin koselige atmosfære.

Fugleleiken

Ubetjent DNT-hytte låst med DNT-nøkkel som ligger 5 km fra parkeringen rett ved skisporet. Vaffelhytte i skisesongen.

Sommerseter

Foreningshytta, den røde, kan bookes og åpnes med spesialnøkkel. Den svarte hytta er en ubetjente DNT-hytte. Hyttene ligger i Luksefjell og området er perfekt for alt fra korte og lange fottureer, fisking og skiturer.