Ti-Topper'n Grenland

Foto: Rebekka L. Eide

Ti-Topper'n Grenland er et tilbud til alle turinteresserte i alle aldre, og er tilsiktet som et trimopplegg for trivsel og velvære. Konseptet er ment å være et enkelt trimopplegg med hovedvekt på toppturer. Naturen i Grenland og utsikten fra toppene er fantastisk, og dette vil vi dele med flest mulig personer, både unge og gamle.

For å delta på Ti-Topper'n Grenland må du skrive deg inn i topp-boka på toppene du besøker i tillegg til å registrere turene dine på titoppern.no.


Visste du at det finnes både en Ti-Topper'n Tinn og en Ti-Topper'n Siljan? Sjekk dem ut her!

Ti-Topper'n Tinn


For å delta på Ti-.Topper'n Tinn trenger du et klippekort og eventuelt et løypekart for å finne fram. Et sted på turen eller på toppen vil du finne et grønt skilt og en rød klype og da setter du et klipp i klippekortet.


Klippekortet kjøper du på VisitRjukan eller Sandviken Camping - etter at startskuddet for inneværende året har gått. Det koster 50 kr for voksne og det er gratis for barn. Inntektene går til omkostninger og premier.

Ti-Topper'n Siljan

Bli med å bestige Siljans topper! Kjøp klippekort og bli med i trekningen av fine premier.

Klippekortet koster kroner 70,-, og kan kjøpes på Auto`n (YX Siljan Ekeberg Auto A/S kl. 06:00-22:00) og på servicekontoret på kommunehuset (kl. 08:00-15:30).