Ti-Topper'n Grenland

Foto: Rebekka L. Eide

Ti-Topper'n Grenland er et tilbud til alle turinteresserte i alle aldre, og er tilsiktet som et trimopplegg for trivsel og velvære. Konseptet er ment å være et enkelt trimopplegg med hovedvekt på toppturer. Naturen i Grenland og utsikten fra toppene er fantastisk, og dette vil vi dele med flest mulig personer, både unge og gamle.

For å delta på Ti-Topper'n Grenland må du skrive deg inn i topp-boka på toppene du besøker i tillegg til å registrere turene dine på titoppern.no.

Sjekk ut den flotte filmen fra Vealøs gjennom fire årstider laget av Peter Talseth under!
Kontaktinfo: video@talseth.no

Ti-Topper'n Tinn

For å delta på Ti-.Topper'n Tinn trenger du et klippekort og eventuelt et løypekart for å finne fram. Et sted på turen eller på toppen vil du finne et grønt skilt og en rød klype og da setter du et klipp i klippekortet.

Sjekk ut alle årets topper her: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/turistforeningen/files/c4f7e0e9fabb671859240e3dec390a92abed9000.pdf

Klippekortet kjøper du på VisitRjukan eller Sandviken Camping - etter at startskuddet for inneværende året har gått. Det koster 50 kr for voksne og det er gratis for barn. Inntektene går til omkostninger og premier.

Topper 2018:
Haddelandsveien, Solspeilet, Toreskyrkja, Bossnuten, Store Skålnatten, Ryesvei, Sabotørstien, Byvandring, Skipsfjell, Numedalshovda, Sluskedilten, Solstien, Borsjåbrotet, Oldemorstien, Rjukanfossen/krokanstiene, Lure kulturminneområde, Sandvatn rundt, Øyan friluftsområde, Ørnenipa, Gaustatoppen, Sandven friluftsområde, Austbygde - Atrå, Atrå - Mæl

Ti-Topper'n Siljan

Bli med å bestige Siljans topper! Kjøp klippekort og bli med i trekningen av fine premier.

Klippekortet koster kroner 70,-, og kan kjøpes på Auto`n (YX Siljan Ekeberg Auto A/S kl. 06:00-22:00) og på servicekontoret på kommunehuset (kl. 08:00-15:30).

Topper 2018:
Blåfjell, Fiskebekkåsen, Ristingkollen, Søntvedtåsen, Tempelturen, Kløverødkollen, Stubbekollen, Lønnedalskollen, Holmefjell, Vestre Vealøs, Kistekollen, Ramsås, Mælakollen, Movannskollen, Skruia.