topp7-turen

Bli med på årets Topp7 21.05.22

Vi går fra by til by over sju topper, og passerer også noen av de offisielle Ti-Topperne. Løypa er på litt over 20 km. Solmyrås sportskapell vil holde åpent denne dagen for servering av vafler, brus og liknende.

Starten foregår ved DNT Telemarks kontor i Torggata 15 i Skien. Vi går i mål på Frydentopp rett ved Porsgrunn Porselen.

Toppene

1. Kjempa
  2. Vindalsåsen
  3. Piggen
  4. Kjerkeåsen
  5. Lakollen
  6. Torsberg
  7. Frydentopp

For første gang kan du i 2022 gå turen uten turleder. Hver deltaker laster ned eget kart på telefonen med beskivelse av ruta som de kan følge underveis. Slik kan venner og kjente gå sammen på tidspunkt som passer for hver enkelt. Det vil også bli mulig å følge en turlder, hvis en ønsker det.

Det vil også være mulig å gå turen etter 21. mai.

Mer informasjon kommer senere !

Turen starter ved Tursenteret i Torggata 15.
Parkering bak PP-senteret og rutebuss til startpunkt i Torggata 15, eller oppmøte direkte ved startpunkt og bussen tilbake etter turen. Se farte.no for bussens rutetider.

• Starten foregår ved DNT Telemarks kontor i Torggata 15 i Skien
  • Vi går i mål på Frydentopp rett ved Porsgrunn Porselen.
  • Det beregnes ca. 8 timer på hele turen.
  • Deltageravgift 100,- for medlem / 300,- for ikke-medlem
    • I deltageravgiften ligger det utdeling av niste fra Mathuset i Hesselsbergsgate (ved påmelding etter fristen kan mat ikke garanteres, men prisen vil være den samme)

Takk for støtten og samarbeidet på Topp7-turen