DNT Trilletur Grenland

Foto: Katrine Tellsgård

Om Trilleturer

DNT Telemark og Barnas Turlag ønsker nye og gamle ”trillere” velkommen til sosiale, uformelle og hyggelige trilleturer. Hver tirsdag kl. 10.00 ruller vi avsted. Turene er vanligvis 5-10 km og varer i cirka 3 timer inklusive lunsj ute hvis ikke annet er oppgitt.

Vinterturene er lagt til steder hvor veien brøytes ved eventuelt snøfall. På vinterstid er lagt opp til lunsj inne for å gjøre turene litt hyggeligere for alle, inkludert dem som ammer.

Trilleturene er en fin anledning til å treffe andre i samme situasjon og bli kjent med trillemuligheter med barnevogn.

Ved -8ºC og nedover (målt kl. 09:00), kraftig vind eller snøfall og ekstremt glatte veier avlyses turen. Dersom du er i tvil, ring dagens trillekoordinator.

Vil du bli turleder for trilleturene?

Vi trenger flere turledere:

Har du lyst til å være turleder? Ta kontakt med DNT Telemark, eller turleder på turen, om du kan tenke deg å være trillekoordinator.

Oppgaven som trillekoordinator går på omgang blant oss som er i permisjon. Det eneste kriteriet for å være trillekoordinator er at man faktisk må møte opp på de turene man er ansvarlig for – ellers skal turen gå stort sett av seg selv. Det blir også hva du ønsker å gjøre det til selv.

Turlederne sørger for å sette opp oversikt over trilleturer fremover, og å holde kontakten med DNT Telemarks kontor, som blant annet legger ut vår informasjon på internett.

Å være turleder er en fin måte å bli kjent med andre trillere og å bli kjent med nye steder. Det er absolutt ikke noe ”must” å være lokalkjent. Etter å ha vært trillekoordinator blir du kanskje det?

Mange av vårens trillere er allerede tilbake i jobb igjen. Trillegruppen er avhengig av trillekoordinatorer for å organisere turene. Nå er det tid for nye trillere å finne turløyper. Er du klar for å ta over ”stafettpinnen”?

Ta kontakt med turleder for nærmere informasjon: telemark@dnt.no

OBS:

Det kan forekomme endringer i programmet inntil en uke før turens start. Følg med på disse nettsidene for eventuelle endringer.

Bilder som blir tatt på turene kan bli benyttet av DNT Telemark, gi derfor beskjed til trillekoordinator ved turens start dersom du ikke vil være med på bildene.

HUSK:

Sitteunderlag, myggnetting, regntrekk og brodder.

Trillekoordinatorer er:

Camilla Solheim – 90620246