Er du glad i friluftsliv og å hjelpe andre? Bli med på laget som arrangerer TurboTråkk!

Dugnad

4. september kl. 10:00 - 15:00
Dugnad, Arrangementsbistand, Barn
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

TurboTråkk er en barnehagemarsj som arrangeres i Skien, Notodden, Tokke og Bø. Her får flere hundre barn være med på en flott og spennende friluftslivdag! Vi ønsker å etablere en gjeng frivillige som bidrar på alle arrangementene, men du er også velkommen til å kun bidra på et av dem!

Vi trenger frivillige til å:
- Planlegge og koordinere i forkant
- Stå på vann/fruktstasjon
- Være maskot
- Registrere/dele ut deltakerpremier

Vi ser etter blide, engasjerte mennesker som er glade i friluftsliv og/eller å bidra til lokalsamfunnet og barn og unge.

Arrangementet foregår slik at alle barnehagene går en 2km merket rundløype i skogen ved Fritidsparken. Underveis i skogen vil de møte på de underligste og spennende ting. Det blir eventyrstund og vi avslutter dagen med minikonsert. Turbo, maskoten til Barnas Turlag, er selvsagt på plass!

Dette får du som frivillig i teamet:

• Dekket alle utgifter
  • Turbocrewjakke
  • Spre turglede
  • Erfaring fra et større arrangement
  • Mye moro og sosialt
  • Gratis DNT ambassadør kurs

Dersom dette er noe for deg, ta kontakt med oss på telemark@dnt.no.

Kontaktinformasjon: