Våre hytter

DNT Telemark drifter 21 hytter og 2 samarbeidshytter. Fra betjente hytter på Hardangervidda, kystledhytter i skjærgården, skogshytter i villmarka, Øitangen på Jomfruland til bynære gapahuker.

M/B Fjellvåken

DNT Telemark er hovedaksjonær i Fjellvåken, sammen med Vinje- og Tinn Kommune, som går på Møsfjorden fra Skinnarbu inn til Mogen Turisthytte. Mer info og booking av billetter finnes på Fjellvåkens hjemmesider.

Bli medlem og få rabatt på
alle DNT-hyttene i Norge!

Gapahuken på Langto

Les mer her

Vi har også samarbeidshyttene Lifjellstua og Hollane
​​​​​​​på Lifjell

Lifjellstua

Se mer info her

HUNDER PÅ HYTTENE

• Mogen har ett og Kalhovd har flere hunderom med hundebur.
  • På Gaustatoppen kan man ved besøk ha hunden i ytterste gangen,
    men kan kun ha med hund på overnattingsbesøk hvis hunden kan ligge ute.
  • På Sommerseter, Fugleleiken, Solumhytta og Sildevika kan man ved overnatting
    ​​​​​​​plassere hunden i sikringsbu/vedskjul, men det er ikke lov med hund inne på hyttene.

DNT-NØKKEL

• Nøkkel som passer til selv- og ubetjente hytter i hele Norge får du hos DNT Telemark i Torggata 15 i Skien, mot et depositum på kr. 100,-. Nøkkelen kan du beholde så lenge du er medlem.

Bedrift på utkikk etter unike lokaler for samlinger?

Les om mulighetene for seminar og kurs til fjells!

ALDRI VÆRT PÅ DNT-HYTTE FØR?

Turistforeningen har laget en guide til hyttebesøket: