Våre hytter

DNT Telemark drifter 18 hytter. Fra betjente hytter på Hardangervidda, kystledhytter i skjærgården, skogshytter i villmarka, Øitangen på Jomfruland til bynære gapahuker.

M/B Fjellvåken

DNT Telemark er hovedaksjonær i Fjellvåken, sammen med Vinje- og Tinn Kommune, som går på Møsfjorden fra Skinnarbu inn til Mogen Turisthytte. Mer info og booking av biletter finnes på Fjellvåkens hjemmesider: www.fjellvaaken.no

Her kommer også snart info om Rubensplass i Siljan, og Jambakk og Stangnes som begge driftes av Kragerø Turlag.

DNT-NØKKEL

Nøkkel som passer til selv- og ubetjente hytter i hele Norge får du hos DNT Telemark i Nedre Hjellegate 2 i Skien mot et depositum på kr. 100,-. Nøkkelen kan du beholde så lenge du er medlem.

Les om mulighetene for seminar og kurs til fjells!

ALDRI VÆRT PÅ DNT-HYTTE FØR?

Turistforeningen har laget en guide til hyttebesøket:

HUNDER PÅ HYTTENE

• Mogen har et hunderom med hundebur
  • Kalhovd har flere hunderom med hundebur.
  • På Gaustatoppen kan man ved besøk ha hunden i ytterste gangen, men kan kun ha med hund på overnattingsbesøk hvis hunden kan ligge ute.
  • På Sommerseter, Fugleleiken, Solumhytta, Sildevika kan man ved overnatting plassere hunden i sikringsbu/vedskjul, men det er ikke lov med hund inne på hyttene.