Kanotur med Barnas Turlag Skien

4. august kl. 12:00
Barnas Turlag Skien, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Denne turen er dessverre avlyst!

4. august inviterer Barnas Turlag Skien alle barnefamilier på kantur!

For medlemmer av barnas turlag, blir årets kanotur i år en flott tur til Skiens grenseland,  nærmere bestemt Nedre  Stavsjø i Melum.
Et idyllisk skogsvann også brukt av Barnas turlag for veeeeldig lenge siden.  Her er det flott å padle, og ikke for mye bølger.
Det er en fin sandstrand å bade fra, vannet er ikke så altfor stort, og oppfordrer til utforsking på egenhånd.

Litt avhengig av været, vil vi vurdere bål, men i utgangspunktet er vi i perioden med bålforbud
Det er ca 25km å kjøre, omtrent 30min da de siste kilometerne er grusveier.
Fra Skien kjører du rv36 mot Seljord. Etter bakken med 3 kjørefelt på Kubru i Melum,  tar du av til venstre til TVEITAN  etter noen få svinger på hovedveien.
Denne veien følger du helt til du får en bitteliten fjordarm av Nedre Stavsjø på høyre siden. Her møtes vi og setter kanoene på vannet.  Parkering her.

Det foregår skogsdrift i området, vi minner om at riggområde og tømmerstabler IKKE er lekeplasser.

Det er begrenset antall plasser til denne turen, familier med barn som er medlemmer i barnas turlag vil bli prioritert.

Du må ha litt erfaring med kanopadling fra før, dette gjelder både voksne og barn. Av hensyn til sikkerheten har vi en NEDRE ALDERSGRENSE på 6 år.

Vi stiller med kanoer, men du må ta med egen redningsvest.
Påmelding innen 2.august på nett. Klikk på "meld deg på" på høyre side.

.