Avlyst Ferskingkurs med Barnas Turlag Gautefall

13. oktober kl. 15:00
Kurs, , Ferskingkurs
Gautefall Turlag, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For få deltagere

Bli med Barnas Turlag Gautefall på en sosial og lærerikhelg for store og små. Ferskingkurset er for deg som ønsker å lære mer om friluftsliv enten du har vært på tur før eller er helt nybegynner, og i tillegg ønsker å ha en fin helg med andre turglade mennesker. Kurset er tilpasset for barn i følge med en voksen. Kurset passer for foreldre/ besteforeldre/ foresatte og barn som vil lære om grunnleggende turferdigheter, for å tilbringe mer tid ute i naturen. Det vil bli med en dyktig instruktør som tar oss igjennom helgen.

I løpet av helgen vil du lære om

• Allemannsretten

• DNT

• Kart (og kompass)

• Bål

• Turbekledning, tursekk og turmat

• Primus og stormkjøkken

• Matlaging i grupper inkl. måltid

Kurset foregår over 2 dager med overnatting på Langmyrstuene på Gautefall. Gi oss beskjed dersom det er utstyr du mangler, eller ta kontakt med en av utstyrssentralene i Telemark.

Det blir felles middag på lørdag kveld, lunsj og frokost lager vi sammen. Har du allergier, mat intoleranser må du ta med egen mat.

Kurset er gratis for medlemmer og koster kr 500/150 kr for ikke- medlemmer.Vi sender ut pakkeliste når det nærmer seg.

Vi håper på å se deg!

Kontaktinformasjon: