Avlyst Lavterskelturer Skien Turlag 2020

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi trapper opp vår viktigste dugnad for folkehelsa og tar derfor en pause med turer, kurs og aktiviteter. For sikkerheten på fjellet er ubetjente og selvbetjente hytter tilgjengelige og noen betjente hytter åpne. Vi vil også minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd! Les mer her: https://telemark.dnt.no/artikler/nyheter/20048-turer-og-aktiviteter-avlystdelvis-apent-pa-hyttene/ Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Bli med Lavterkselgruppa på tur hver onsdag. Alle turene går i rolig tempo, på enkle turstier og fokuset er på det sosiale. 

På bakgrunn av korona og nye retningslinjer legger vi nå om turprogrammet vårt. 
 

Turen 3. juni starter fra p-plassen på golfbanen på Jønnevald. Oppmøte der kl. 10.55 eller på p-plass Skagerak arena kl. 10.40.

Nye smittevernregler gir nå en større mulighet for fellestransport i bil. 

Pga begrensning i deltakerantall er det fortsatt påmelding til Marit på sms eller telefon 41651465 tirsdag 2.6. mellom kl. 17 og kl 19.

Velkommen på tur!