Bratte, ville og vakre Lårdalstigen

Fellestur

Fra dato
19. september kl. 08:00
Til dato
20. september
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645, Dnt2645telemark
Arrangører
DNT Telemark, DNT 26-45 Telemark
Turområde
Telemark - Lifjell (se kart)
Turkode
DNT Telemark 26 - 45

Den innerste delen av Telemarkskanalen er omringet av bratte og ville fjell.

Langs fjellkanten fra Dalen til Lårdal er det opparbeidet en tursti som byr på mange spektakulære og spennende opplevelser.

Mye av turen går framme på fjellkanten opp mot 800 meter over Telemarkskanalen. Langs denne ruta er det også en flott flora og geologien er spesiell. Her kan du hilse på Sagnfigurene Risen og Gygri, står i stein frampå kanten av fjellet, eller betrakte Bandaksfjorden dypt under deg gjennom det storslagne Møyskrivet. Gløsøylnuten er den høyeste toppen på turen med sine 848 m.o.h. Utsikten over fjorden og fjellene rundt er både vidt, vilt og vakkert.


Mer informasjon kommer.

 

 

DNT 26 - 45: DNT Telemark 26 - 45 er et tilbud av turer og aktiviteter for alderssegmentet 26 - 45 år. Formålet med gruppen er å få flere unge voksne fra Telemark ut i skogen, ved sjøen og på fjellet. Ved å dra på tur sammen kan vi skape gode naturopplevelser og vennskap på tvers av Telemark.
DNT 26- 45 er støttet økonomisk av Telemark fylkeskommune. Deltakerne på denne turen må derfor være mellom 26 - 45 år

Bratte, ville og vakre Lårdalstigen

Den innerste delen av Telemarkskanalen er omringet av bratte og ville fjell. Langs fjellkanten fra Dalen til Lårdal er det opparbeidet en tursti som byr på mange spektakulære og spennende ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingvild Rygg
  • Are Thunes