Topptursamling for damer

19. januar kl. 16:00
Fellestur, Skitur, Ski, Topptur
Vinje Turlag, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Samlinga passer for de som ønsker å lære mer om topptur, og bli en bedre skikjører med randonee eller telemarksski. Denne helga er forbeholdt damer.

Ansvarlige er Trine Lothe og Anne Kvaale Bjerk - sammen med instruktør Rune Århus fra Gygra AS.

Påmelding og spørsmål sendes til: e-post til telethor84@gmail.com.

Pris er kr 1200,- pr. pers. for helga for medlemmer av turlaget. Ikke medlemmer kr 2000,-. Heiskort kommer i tillegg. Husk keycard.

Samlinga er tilpasset deg som akkurat har begynt som løssnøkjører, men passer og bra om du har stått litt på ski og ønsker å komme videre også. Tema på samlinga vil være om skredfare, turvalg, sikkerhet, turklær og utstyr med mer.

På lørdagen får du tips av instruktør Rune Århus fra Gygra om hvordan du kan bli en bedre skikjører – både med trening i alpinbakke og i terreng/løssnø på Raulandsfjell. Det blir gitt en innføring i sikkerhet, veivalg og utstyr.

På søndagen drar vi på topptur - og praktiserer det vi har lært.
Husk mat og drikke for en god dag ute.

Programmet og ikke minst turen må tilpasses vær, føre og skredforhold. Fint vær og løssnø er bonus som vi alle drømmer på toppturer. Vil man ut på tur er det greit å kunne takle de andre dagene også:-)

Utstyr: Du må ha med randonee eller telemarkski. Husk godt vintertøy med ull innerst, skalljakke samt dunjakke/ullgenser da det og kan bli en del stilleståing. Sikkerhetsutstyr som hjelm, skredsøker, spade og søkestav må du og ha med. Gygra har søker for utleie- kr 300,- for helga.

Vi tar forbehold om vær og føre, samt at vi får nok påmeldte.

Se Facebookarrangementet her.

Se pakkeliste for vinterturer her.