Turlederkurs i Seljord

Kurs

Fra dato
8. august kl. 10:00
Til dato
9. august kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs
Arrangører
DNT Telemark, Seljord Turlag
Turkode
Turlederkurs

På dette kurset lærer du deg å lede turer på sommerstid der det er sti og vei i nærmiljøet. Du lærer også om rollen som turleder, turplanlegging, kart, orientering og bekledning tilpasset vær. I tillegg er et viktig element i opplæringen å lære hvordan en inspirerer og motiverer deltakere på tur. Dette er også en fin anledning til å bli bedre kjent med Seljord Turlag. 

Man må ha bestått ambassadørkurset før man kan ta dette kurset.  Det er satt opp et ambassadørkurs i Seljord 10.juni, meld deg på her. DNT Telemark setter opp flere slike kurs i løpet av året også, se vår turkalender. 

Oppmøtested: parkeringsplassen ved Raudkleiv skianlegg kl 09:00. Kjør mot Garvik fra E 134. Like etter avkjøringa; ta til høyre ved gangbrua og skilt til Trollebotn. Følg veien helt opp til parkeringaDeltaker står selv for transport. Vi oppfordrer til samkjøring dersom mulig. 
Pris: 1000,- kr for medlemmer i DNT ung, 1200,- kr for medlemmer i DNT Telemark. Tillegg på kr 1000,- for ikke-medlemmer.

Det blir felles middag på lørdag (meld fra i påmeldingen dersom du har noen allergier vi trenger å ta hensyn til). Ta med lunsj og frokost etter eget behov, samt snacks til turen. Vi er ferdig ca kl 1600 på søndag. 

Vi gleder oss til en lærerik turhelg!

 

Kontaktinformasjon: