Telttur til Blefjell (DNT 26-45)

25. juni 2021 kl. 17:00
27. juni 2021 kl. 16:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2021_Baseferie, Turkatalog2021_Topptur, Dnttelemark2645, Dnttelemark, Telemark, Fjelltur, Sosialt, Telttur, Topptur, Helgetur
DNT Telemark, DNT 26-45 Telemark
Blefjell og Vegglifjell (se kart)
DNT Telemark 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Turbeskrivelse

Fredag 25. juni går vi i rolig tempo opp til området rundt Sigridsbu. Etappen ditt er ca. 5 km og med en stigning på ca. 500 høydemeter. Vi regner med å bruke ca. 3,5 timer på denne etappen. Vel fremme finner vi en fin plass å slå opp teltene, slapper av og blir bedre kjent.

Lørdag 26. juni: Vi tar oss god tid til frokost, pakker ned teltene og gjør oss klare til å gå videre til neste camp. Denne dagen går vi blant annet innom Bletoppen, Nystulnuten og Brørsteinane før vi avslutter dagens etappe i enden av Storevatn. Etappen er ca. 11 km. Litt avhengig av gruppens tempo regner vi med å bruke ca. 7 timer inkludert pauser underveis. Fremme ved Storevatn setter vi opp teltene, får i oss litt middag og hygger oss resten av kvelden.

Søndag 27. juni: Vi tar oss god tid til frokost, pakker teltene før vi går ned igjen til Norstul parkering. Turen tilbake til Norstul parkering er ca. 8 km. Vi regner med ca. 4 timers gangtid + tid til pauser underveis. Vi prøver å være nede igjen på Norstul parkering innen 16:00.

Turen vil gå både på sti og utenfor sti. Og krever at du er i normal fysisk form.

Tidspunkt og oppmøtested

Fredag 25. juni til søndag 27. juni 2021.
Oppmøte på Norstul parkering kl. 17:00 fredag 25. juni, (Google Maps-lokasjon: https://tinyurl.com/yblotfos). 70 kr i bomvgift inn til Norstul parkering. Kun kort.

Hjemreise

Vi planlegger å ankomme Nordstul parkering innen klokka 16:00, søndag 25. juni.

Mat

Deltakeravgiften dekker felles middag fredag og lørdag. Hver enkelt deltaker må ta med mat og drikke til frokost og lunsj lørdag og søndag. Samt snacks.

Telt
Sovepose
Liggeunderlag
Utstyr til å koke vann
Toalettsaker

Se ellers DNTs pakkeliste for sommerturer: https://www.dnt.no/pakkeliste/

Prøv å pakke lett! Hva må du ha? Og hva er bare kjekt å ha?

Blefjell 1:50.000

650,- kr for medlemmer og 750,- kr for ikke-medlemmer.

Betalingen for turen dekker:

• Felles middag fredag og lørdag.

• Turledelse

Hver enkelt deltaker dekker kostnader til transport til og fra turen, og må handle egen mat til frokost og lunsj lørdag og søndag. Samt ønsket drikke(Det er gode muligheter for å fylle vann langs ruten vi skal gå) og snacks.

Plasser

12 deltakere, pluss to turledere.

Påmelding og betaling

Påmelding fram til 20. juni 2021.

Meld deg på via den røde knappen "Meld deg på", og husk å oppgi eventuelt DNT-medlemsnummer, kontaktinfo til pårørende og eventuelle matallergier.

NB: Endelig plass på turen blir bekreftet når innbetaling er gjort. Betalingsinfo sendes ut til dem som melder seg på.

Eventuelle avmeldinger: må sendes før 14. juni 2021 (merk: påmeldingen er dermed bindende etter denne datoen).

Smittevern (COVID-19)

Turen vil bli gjennomført med gjeldende smitteverntiltak. Turprogrammet er satt opp med forbehold om at endringer kan komme på kort varsel om myndigheter og/eller Den norske turistforeningen endrer smitteverntiltakene like før turstart.

DNT 26 - 45: DNT Telemark 26 - 45 er et tilbud av turer og aktiviteter for alderssegmentet 26 - 45 år. Formålet med gruppen er å få flere unge voksne fra Telemark ut i skogen, ved sjøen og på fjellet. Ved å dra på tur sammen kan vi skape gode naturopplevelser og vennskap på tvers av Telemark.
DNT 26- 45 er støttet økonomisk av Telemark fylkeskommune. Deltakerne på denne turen må derfor være mellom 26 - 45 år

Telttur til Blefjell (DNT 26-45)

Pakk med telt og godt humør og bli med på en helg med hygge på Blefjell. Vi tar en rundtur på fjellet og slår opp teltet ved Sigridsbu fredag, Storevatn lørdag og vender hjemover søndag.   Turbeskrivelse  ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: