Grunnleggende turlederkurs - Seljord

Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Kurs, Turlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs
DNT Telemark

Kurset skal avholdes i Seljord, og vi oppdaterer snarlig invitasjonen med oppmøtested.

På dette kurset lærer du deg å lede turer på sommerstid der det er sti og vei i nærmiljøet. Du lærer også om rollen som turleder, turplanlegging, kart, orientering og bekledning tilpasset vær. I tillegg er et viktig element i opplæringen å lære hvordan en inspirerer og motiverer deltakere på tur.

Man må ha bestått ambassadørkurset før man kan ta dette kurset. DNT Telemark setter opp flere slike kurs i løpet av året, se vår turkalender.

Oppmøte: 08:00 i Seljord  Nøyaktig oppmøtested oppdateres så fort som mulig. Deltaker står selv for transport.
Pris: 1000,- kr for medlemmer i DNT ung Telemark, 1200,- kr for medlemmer i DNT Telemark. Tillegg på kr 1000,- for ikke-medlemmer.

Det blir felles middag på lørdag (meld fra i påmeldingen dersom du har noen allergier vi trenger å ta hensyn til). Ta med lunsj og frokost etter eget behov, samt snacks til turen. Vi er tilbake i Seljord søndag ettermiddag/ tidlig kveld.

Vi gleder oss til en lærerik turhelg!