Årsmøte i Skien Turlag

25. februar kl. 18:00
Arrangement, Medlemsmøte, Årsmøte
Skien Turlag, DNT Telemark

Bli med på Skien Turlags årsmøte 25.02! Møtet holdes digitalt - se mer informasjon om dette her.

Årets årsmøte i turlaget vil avholdes digitalt på Teams grunnet omstendighetene. Selve årsmøtet starter 18:00 25. februar, men linken vil være aktiv fra 17:30, sånn at du kan logge deg inn og teste lyd og bilde før møtet er i gang. Klikk her for å bli med på møtet.

I forkant av årsmøtet vil det avholdes et testmøte 23. februar klokkka 18:00. Klikk her for å bli med på testmøtet.

Når du klikker på linken til årsmøtet og testmøtet vil du få spørsmål om du vil bli med på møtet via Teams eller nettleser. Om du er usikker på om du har Teams installert på din PC, klikker du på at du vil bli med i nettleseren.

Klikk her for å se årsmøtetpapirene.

For spørsmål kan Skien Turlag nås på skien.turlag@dnt.no