Klatring inne eller tur i Fritidsparken, Skien.

27. november kl. 11:00
Funksjonshemmede
Klart det går Telemark, DNT Telemark

Denne dagen blir det klatring inne i Fritidsparken!

Om du ikke har lyst til å klatre, kan du være med å gå tur i skogen i Fritidsparken.

Du trenger ikke å ha klatret før for å prøve deg i veggen. Opplegget og vanskegraden tilpasses hver enkelt.

Du kan også være med å heie på de som er i veggen, eller bare være sosial!

Dersom du ikke vil klatre, blir det også som sagt mulighet for en tur på de fine stiene i Fritidsparken.

Denne dagen blir det ikke bål ute, vi spiser inne i Fritidsparken alle sammen.

Klatringen koster ingenting, og du får låne utstyr om du ikke har det.

Ha på deg treningsbukse, og joggesko om du skal klatre. Du kan få låne klatresko av oss.

Tilpasningsgrad: Enkel

Når: Lørdag 27.11.19 kl 11.00 ved DNT butikken i Torggata. Evnt kan du møte i Fritidsparken ca kl 1130.

Si ifra om du møter ved DNT butikken eller i Fritidsparken!

Oppmøte:
Torggata 2, DNT butikken, så kjører vi sammen til bestemmelsesstedet.

Pris:
Alle lørdagsturene er gratis foruten transporten, på helgeturer vil det bli satt opp en egenandel.

Dersom du aldri har vært med Klart det går på tur før, er det fint om du tar kontakt med Tone (92401676 eller tonedagny@yahoo.no) før du kommer. Da kan vi få en liten prat om hvordan vi best kan gi deg en god første opplevelse på Klart det går. Det er og viktig at du leser den generelle informasjonen under.

Kjøring:
Vi kjører sammen i personlige biler ut fra DNT kontoret,
Klart det går har en generell regel om at alle tar med 50 kr til sjåføren om turene er kortere en 40km og 40kr om turen er lengere en 100 km.
Om det er lengre turer får dere beskjed om dette.

Generell informasjon:
Klart det går er en turgruppe for personer med fysiske funksjonshemninger. Det er en turgruppe for voksne og unge voksne (over 16 år)
Gruppa arrangerer turer og aktiviteter tilrettelagt for mennesker med ulike fysisk funksjonsnedsettelser, flere av turene er også tilpasset rullestol.
Vi har faste dagsturer samt flere overnattingsturer i løpet av året. De fleste turene starter på DNT Telemark sitt kontor lørdager klokken 11:00 en lørdag hver gang i måneden.
Alle turene har digital påmelding med påmeldingsfrist to dager før turstart. Vi krever ikke at du er medlem får å delta på aktiviteten men håper dere blir medlemmer.

Om det er noen spørsmål til turer eller gruppene ta kontakt med:

Tone Dagny Mikelborg

tonedagny@yahoo.no, 92401676