Langtur fra Geitebuvarden til Gulset

Fellestur

Dato
28. august kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Gulsetmarka, Aktivitet Fottur,
Arrangører
DNT Telemark, Skien Turlag

Bli med Skien Turlag og gå vestmarka på langs!

Dette blir en flott og lang tur over vestmarkas høydedrag og mye av Gulsetmarka. Du har kanskje gått til flere av stedene vi skal passere men aldri gått mellom? Visste du at hele strekningen er blåmerket?  

Vi møtes på parkeringen til Gulsethallen der vi blir kjørt i minibuss til Såtaseter. Her starter turen til første mål som er Geitebuvarden. Deretter går vi ned i dalen og opp på andre siden til Kammerherrens utsikt (Langelandskollen), og Ulvskollen. Så må vi ned til Ulvsvann og ta den beste veien til Tvittingen, og videre til Fantekjerringskollen før vi ender turen ved Gulsethallen der bilene står parkert.

Beregn hele dagen og ta med ekstra med niste og drikke. Kle deg etter været og ha alltid med ekstra varmt tøy i sekken. Turleder oppfordrer alle som deltar til å ta møte på tur med tanke på at vi er på tur sammen og tar hensyn til både de som er raske til beins og de som ikke er fullt så raske. Finner du ut underveis at du vil avslutte turen er det flere muligheter underveis Ved ulvskollen, ulvsvann og Twittingen. Kart over Skien Vest  gir deg mulighet til å følge ruten og til å finne beste vei ut for deg om du ønsker det. 

Oppmøte: Gulsethallen, kl. 09:30

Husk påmelding på nett!

Vi sees!

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Karianne Mjelde