FTU - Sommertur til Rondane

Dette arrangementet er over!

I år ønsker DNT Vestfold å invitere til FTU sommertur til Rondane. Dette vil være en tur som passer for de fleste, med fokus på den vakre naturen i Rondane nasjonalpark. Turen er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer og vi tar gjerne med nye deltakere som ikke har vært på tur med oss før.

Vi skal bo på Høvringen Høgfjellshotell, ved inngangen til Rondane Nasjonalpark. Området byr på uttallige turmuligheter og på hotellet kan vi nyte hottellets tradisjonsrike mat, peisestuer, innendørs og utendørs badstue, aktivitetsrom og naturskjønne omgivelser. Her blir vi ivaretatt av bestyrerparet Monica og Rune. De sørger for god mat og fine opplevelser under vårt opphold. Vi kommer til å bo her under hele oppholdet, slik at vi er fleksible i forhold til å tilpasse turer og dele opp gruppene etter behov samtidig som det også er tilpasset de som vil ha større utfordringer.

Vi sørger for felles transport til Høvringen og hjem igjen.

Det vil komme mer presise instruksjoner nærmere avreise, men foreløbig program er:

01.07: Felles ettermiddagstur i nærområdet. Middag på hotellet.
02.07: Etter frokost deler vi opp i grupper dersom dette er hensiktsmessig. Grupper samles til middag på hotellet. Forslag til grupper under, men de kan justeres avhengig av ønsker og behov:

1. Fottur i fjellet, antatt gangtid 3-4 timer, men vi tar mange pauser.
  2. En gruppe blir igjen ved hotellet hvor vi arrangerer tur som er tilpasset rullestol .
    Begge grupper spiser niste ute.

03.07: Frokost og felles aktivitet før lunch. Etter lunch deles gruppen dersom det er hensiktsmessig.

04.07: Frokost utsjekk og avreise.

Priser (prisene er subsidiert):

Ikke medlem

Voksen

Barn 6 - 12

Prisen inkluderer:

• Tre netter med fullpensjon i dobbeltrom (frokost, niste, middag)
  • Fire turdager med turleder
  • Tilgang til hotellets fasiliteter
  • Transport

Prisen inkluderer ikke:

• Enkeltromstillegg 550,-
  • Drikke

Hvis du ønsker enkeltrom må du kontakte oss på vestfold@dnt.no

Du må selv ha med

• turtøy
  • dagstursekk
  • termos og drikkeflaske

FTU er et tilbud til personer med utviklingshemninger i alle aldre samt deres familie, venner og støtteapparat. Turene er lavterskel og vanligvis tilrettelagt for rullestolsbrukere

Påmelding er åpen fram til fulltegning eller fram til 15. juni. Det er begrenset antall plasser. Ved fulltegning vil det være mulig å stå på venteliste. Alle deltakere må legges inn, også de som er ledsagere.

Kontaktinformasjon:

Turledere: