Rundtur over Himingen

Fellestur

Dato
21. august kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Notodden og Hjartdal Turlag, DNT Telemark
Turområde
Telemark - Lifjell, Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Obs: Turdato er endret fra 20. august til 21. august.

Oppmøte: Oppmøte på parkeringen på Myregvarv kl. 13:00 hvor turleder tar imot deltakere. Avreise fra Himingsjå ca. kl. 14:00. I forbindelse med en turledersamling på Himingsjå denne helgen blir deltakerne på denne samlingen også med på denne turen, derfor går turen innom Himingsjå.

Turen starter fra Himingsjå og følger den nye rødmerka stien på vestsiden av Svartetjønn, på klopper over myrene nordvest for vannet og deretter bratt opp Svarteli og nordover til vi møter den blåmerka stien fra Sauland. Derfra er det relativt bratt opp mot vestsiden av Himingen med noe klyving opp til toppen 1066 moh. på slutten. Fra toppen følger vi den gamle stien østover og deretter bratt nedover gjennom hyttefeltet til Myregvarv.

Turens lengde er 5 km og er middels krevende, men i tilfelle nedbør og våte glatte berg kan det være aktuelt å snu før partiet med klyving mot toppen.

Obs.: Denne turen har digital påmelding!

Dersom du har spørsmål om turen, kan du kontakte turleder på telefon 45603911.

Vi håper du blir med oss på tur! 😊

Rundtur over Himingen

Obs: Turdato er endret fra 20. august til 21. august. Oppmøte: Oppmøte på parkeringen på Myregvarv kl. 13:00 hvor turleder tar imot deltakere. Avreise fra Himingsjå ca. kl. 14:00. I ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Roar Kråkenes