Hvorfor nikkers eller varmeskjørt fra Bergans?

Gresset er fremdeles grønt i Skien by, men det er ikke lenge til man kan oppsøke hvite fjelltopper. Selv om snøen ikke har kommet, kan det allerede være forblåst og kaldt når man kommer til topps, og et varmeskjørt eller et par varmenikkers vil være gode å ha til rastepausen.

Michael har på seg:

MJØLKEDALSTIND INSULATED ¾ PANTS

Varmeforsterkningsplagget som tar minimalt med plass i sekken og som du alltid tar med deg på topptur. Svært lett, vattert bukse i PrimaLoft® Silver Insulation Eco. Super som varmeforsterker over/under en skallbukse på kalde dager. Mjølkedalstind inngår i Bergans’ Slingsby-serie, som består av topptur- og fjellsportprodukter der høy funksjonalitet, lav vekt og topp slitestyrke er perfekt balansert. Slingsby gir deg nøyaktig det du trenger. Ingen unødvendigheter!

Pris i vårt tursenter for våre kjære medlemmer: 1100,-

for våre andre hyggelige kunder: 1300,-

​​​​​​​Rine har på seg:

MARIBU INSULATED SKIRT

Maribu er utviklet spesielt for deg som trenger et varmeforsterkende plagg enten du er på topptur, i skibakken eller går en tur i marka. Skjørtet gir deg kjapt varme når du trenger det som mest, og egner seg svært godt ved rast eller plutselig værskifte. Laget i vindtett og vannavvisende materiale, vattert med lett PrimaLoft® Silver Insulation Eco. Skjørtet holder deg skjermet fra elementene og gir ekstra varme til rompe og lår.

Vi har også hatt fornøyde kunder innom som forteller at de bruker varmeskjørtet på afterski, noen bruker nikkersen under skibuksa i slalombakken for å forhindre å bli kalde i skiheisen.

Pris i vårt tursenter for våre kjære medlemmer: 680,-

for våre andre hyggelige kunder: 800,-

Jakken Rine har på seg er Slingsbytind

Meget lett og komprimerbar dunjakke, spesielt utviklet som varmeforsterker eller til bruk alene på topptur. Varm nok på kalde dager, lett nok til å ha med i sekken. Slingsbytind inngår i Bergans’ Slingsby-serie, som består av topptur- og fjellsportprodukter der høy funksjonalitet, lav vekt og topp slitestyrke er perfekt balansert. Slingsby gir deg nøyaktig det du trenger. Ingen unødvendigheter!

Pris i vårt tursenter for våre kjære medlemmer: 1735,-

for våre andre hyggelige kunder: 2100,-