Ukestilbud uke 6

Nå er vi i gang med ukestilbudene igjen og denne uken kan vi friste med dunjakker og primaloftjakker fra Norrøna.

På menyen denne uken står den varme, myke dunjakken Lyngen down wieghtless jacket. Den veier 336 gram og er en lett og komprimerbar dunjakke spesielt utviklet for topptur. Dette er et varmt og komfortabelt isolasjonsplagg, som kan benyttes alene eller over/under ytterjakken. Den kan pakkes sammen i sin egen lomme, noe som gjør den svært praktisk. Den har hette med enhåndsstramming og innerlomme.

Også Falketind Primaloft60 Jacket er nå på tilbud. Dette er Norrønas letteste og mest pakkbare isolerte jakke som er designet for helårsbruk. Dette er et vindtett isolasjonsplagg som kan brukes alene, eller under en ytterjakke for ekstra isolasjon på kalde dager. Fyllet består av PrimaLoft® Silver som isolerer like godt selv når jakken blir fuktig. Varmelommene er plassert litt høyere enn vanlig for å gi god tilgang selv ved bruk av klatresele eller hoftebelte. Kragen er varm og beskyttende, og jakkeavslutningen har enhåndsstramming for enkel justering. Med en egen pakklomme er det enkelt å komprimere jakken for å spare plass i sekken.

30%på veiledende pris for alle medlemmer!

- Lyngen lightweight down750 jacket (lilla og grå): 2450,-

- Falketind Primaloft100 hood jacket (lyseblå og grønn): 1890,-

PS. Begrenset antall.

Vi sees i Nedre Hjellegate 2 :)