Lokallagssamling for alle!

Aleksander Gamme og Nils Faarlund kommer for å holde foredrag om sine inspirerende friluftsliv. Hilde og Espen Gundersen sørger for et herlig musikals innslag under festmiddagen.
Aleksander Gamme og Nils Faarlund kommer for å holde foredrag om sine inspirerende friluftsliv. Hilde og Espen Gundersen sørger for et herlig musikals innslag under festmiddagen.

DNT Telemark inviterer alle til storslagen lokallagssamling 16. - 18. mars - og alle er velkomne!


I forbindelse med DNTs 150 årsjubileum setter vi alle kluter til, og inviterer til tidenes lokallagssamling 16.-18.mars.

Denne helgen kan du oppleve Nils Faarlund og Alexander Gamme, personlig og faglig utvikling, festmiddag med musikalske innslag, flotte turer og mye sosialt.

Vi ønsker å vise fram hvor sosialt, moro og inkluderende det er å være frivillig. I DNT Telemark er det rom for påvirkning av friluftslivet i fylket, kurs for personlig utvikling og nettverksbygging.

Undersøkelser viser at mange kan tenke seg å være frivillig innen friluftslivet, men at ingen har spurt dem om å bli med. Nå spør vi; har du lyst til å bli med oss?

Hos oss har du flere muligheter, og alle oppgaver tilpasses din kunnskap og ditt erfaringsnivå.

Om du er glad i tur med mening, kan du for eksempel bli med på hytte- eller løypedugnad fra fjord til fjell. For mange er dette den ultimate måten å komme seg ut på. Samtidig er det enkelt og moro.

Liker du å vise frem natur og veilede i naturen, er kanskje turleder noe for deg. Vi har bruk for turledere fra de enkleste nærturer til ekstremturer over fjellet, og kan tilby et anerkjent opplæringsprogram

Synes du det virker spennende å arrangere turer for barn og familier, er du kanskje en naturlig del av Barnas Turlag- teamet

Er du administrativt anlagt og liker å være med å stake ut kursen, kan du blant annet være med å forvalte 10 000 medlemmers stemmer, store eiendomsverdier og noen av Norges fremste destinasjoner innen naturbasert reiseliv.

Dette og mye mer kan du bli med på hos oss. Vi trenger sykepleiere, bilmekanikere, lærere, jurister, revisorer, snekkere, rørleggere, pensjonister, ungdom, kvinner, menn, tyske, norske, somaliske som svenske. Kanskje du har lyst til å bidra litt, men er redd for å forplikte deg for mye? Ikke vær bekymret, vi har både små og store oppgaver.

For å gi en liten smakebit av hvem vi er og hva vi kan tilby, vil vi med dette invitere til gratis Lokallagssamling, som er åpen for alle! Du er hjertelig velkommen uansett om du allerede er frivillig eller ønsker å bli det.

Ta kontakt med oss for spørsmål og påmelding på telemark@dnt.no eller telefon: 35 53 25 55

Alle vil bli tatt godt imot av hyggelige DNT-ambassadører.

Sjekk ut programmet for samlinga her