Ligg ekstra behagelig på neste tur!

Foto: Hentet fra Sea to summit

Komforten når du skal sove er for mange avgjørende for om de trives på teltur eller under åpen himmel.

Vi kan nå by på  det oppblåsbare liggeunderlaget  og hodepute fra Sea to summit i vår butikk og tursenter.

SEA TO SUMMIT LIGGEUNDERLAG:

Liggeunderlaget er et all season comfort and performance liggeunderlag. Dette er et liggeunderlag som er selvoppblåsbart og i motsetning til mange liggeunderlag på markedet er Sea to Summits liggeunderlag bygget opp av luftceller - ikke langsgående ribber. Hver celle tilpasser seg kroppsvekten og gir en bedre komfort - ikke ulikt springfjæreffekten i madrasser. Cellene er antibakterielt TPU-behandlet.

De isolerte Comfort-underlagene er konstruert med et dobbelt cellelag rundt overkroppen for ekstra isolasjon og komfort, og et enkelt lag i hode og fotenden for lettere vekt. Thermolite isolasjon i kombinasjon med Exkin varmereflekterende materiale gir en R-verdi på 2.7. Liggeunderlaget egner seg derfor også for vinterbruk.

Liggeunderlagets mål: 51 x 183 cm, 5 cm i tykkelse i oppblåst tilstand.Vi har størrelsen Regular.

PRIS:     1.399,-   medlem 1.189,-

AEROS PILLOW ULTRALIGHT LARGE:

Aeros pillow ultralight large er vekttellerens beste venn, da den tilbyr lav vekt og god komfort. Vekten er på 70 gram og størrelsen er 44 x 32 x 14 cm.

Puta er laget av 20D polyester og har en rask selvoppblåsbar effekt. Puten er utformet med behagelig og støttende passform for hodet.

PRIS:        499,-   medlem 425,-

Foto: Hentet fra Sea to summit