Gøy på kanocamp

Barnas Turlag Siljan hadde det gøy på kanocamp med padling, fisking, telting og ballspill. Turen ble en spesiell og gøyal opplevelse for barn og voksen. 

Tekst og foto: Sissel Mogård

Det ble det en fantastisk fin helg ved Sporevann da Barnas Turlag Siljan hadde Kanocamp fra 20.-21. juni, med unntak av noe plagsom mygg. Det var stor interesse med fjorten barn fra tre til tolv år, og ni voksne.  

I tillegg til fine padelturer på stille vann, var det mange som var ivrige med fiskestanga. På slutten av kvelden var det vel telt opp over 10 fisker og mange fikk en smak av grilla ørret. Noen var så tøffe å prøvde badevannet, vi lekte ulike leker, spilte ball, lagde naturbilder og hadde kunstutstilling. Og på tur og til og med på lørdag, hører det med litt godt og kos!

Veldig moro å se så mange glade og positive barn på tur. Dette var første natt i telt for noen, mens andre hadde litt mer erfaring med turlivet. Uansett veldig stas med egen sovepose og alle barna sov godt etter en aktiv og lang dag med nye venner og masse frisk luft.

Tusen takk til alle som var med, det var utrolig hyggelige dager sammen med dere!

En fin start på sommerens turliv!

Andre og Tommy sammen med barna 
Det ble en fin camp med lavvo og telt
Her koser Ida, Tommy og Jon seg med padling.