Flekkerhytta i sommerdrakt

Foto: Tommy Olsen

Ikke bare er Flekkerhytta et yndet sted når det gjelder vinter og skieldorado, men Flekkerhytta i sommerdrakt er også sterkt å anbefale.

Flekkerhytta er virkelig en hytte med en beliggenhet som tilbyr det meste. Dette er som nevnt et skieldorado vinterstid, men har minst like mye å tilby sommerstid. 

Hytta ligger i et stort og nydelig turområde , med beliggenhet like ved vannkanten. Her kan du nyte later dager i sommersolen på medbragt solseng med en god bok,bade så mye du vil,fiske(husk fiskekort-kan kjøpes hos oss),  padle kano til krampa tar deg eller bestige f.eks Nare som er Skiens høyeste topp med en formidabel utsikt, eller en av de andre turene som tilbys. Man kan også trille barnevogn på grusveiene i nærheten for de som ønsker det.

Her kan du nyte stillheten uten dekning,enten i all foretrukne ensomhet eller med familie eller gode venner da det er plass til 6 stykker totalt. Er dere en storfamilie kan man slå opp telt eller svinge seg i trærne i form av overnatting i hengekøye.(vi har forøvrig godt utvalg av hengekøyer og tileggsutsyr i vår butikk.)

Det er også mulig å bo her noen dager og pendle til jobb om du jobber i Skienområde for å få den gode feriefølelsen, selvom man ikke har ferie. Det tar ikke mer enn max 45 minutter til byen fra hytta. 


Denne hytta består av to etasjer hvor 1 etasje er et aktivitetssenter. Det vil si at det ikke er boareal, men en etasje som brukes til arrangementer, kurs osv. I annen etasje er det boareal med plass til 6 stykker pluss en reiseseng for små barn. Om man ønsker tilgang på båthuset med kanoene, eller er fler enn 6 stykker og planlegger telt/køye må hele hytta leies. Kort oppsummert, leie av kun bodelen gir tilgang til nettopp bodelen, med mulighet for andre leietakere til arrangement/kurs nede/utenfor. Første etasjen gir tilgang på uteområdet ifht overnatting, båthuset og hundebur. 

Man kan kjøre helt frem til døren på sommerstid. Drikkevann bør medbringes i tilegg til det man evt velger å koke fra Flekkeren utenfor hytta. 

Pris er 400,. pr natt pr etasje.


Se mer utfyllende info om hyttaher.