Nyt sommerdagene i Luksefjell
 – vi har hyttetilbud for alle

Hvorfor ikke ta en tur til en eller flere av hyttene som Skien Turlag har i Luksefjell og på Svanstul, henholdsvis Solumhytta, Sommerseter (2 hytter), Flekkerhytta og Fugleleiken?

Tekst: Torill Solheim

Flekkerhytta ligger idyllisk til ved vannet Flekkeren på Svanstul. Her kan man fiske, bade eller bare leke i vannkanten. Det er bilvei helt fram. Denne hytta må bookes på forhånd.

Sommerseter ligger sør for fiskevannet Eiangen. Her er det 2 hytter, den ene hytta må bookes på forhånd, da følger det med båt på Eiangen. Den andre åpnes med standard DNT-nøkkel som alle medlemmer har mulighet til å få tak i mot et depositum på kroner 100,-. Turterrenget her er fantastisk med Skiens høyeste fjell som ett av målene.

Solumhytta og Fugleleiken åpnes med standard DNT-nøkkel, begge disse hyttene ligger også i fint turterreng for liten og stor. Det er et godt rutenett mellom hyttene.

Som DNT-medlem får du ikek bare tilgang til standardnøkkelen, men også rabatt på alle våre hytter - i hele Norge! Nærmere info om hyttene og medlemskap finner du hos DNT Telemark i Skien. Stikk innom eller ring 35 53 25 55.

Klikk her for å se alle hyttene til DNT Telemark.