Ledige overnattinger på våre flotte hytter!

Siri og Lars til kampanjen "i naturen er alle velkommen"
Siri og Lars til kampanjen "i naturen er alle velkommen" Foto: Marius Dalseg Sætre

Er du klar for en spontantur?  DNT Telemark har hytter rundt i fylket og her kommer en oversikt over hvor det er ledig kapasitet til å ta dere imot! Book din neste overnatting på en DNT hytte alt i dag! 

Hardangervidda og Rjukan området byr på fantastiske turmuligheter for både den som vil gå langt, få fantastisk utsikt, oppleve historie eller bare kose seg på hytta med nydelig mat.

Krokan er Norges første turisthytta og er nå åpen med en liten kafe i hovedhytta, du kan booke overnatting på de to små hyttene kalt Rjukanfosen og Marispelet som ligger på tunet. Fra 21.-26 juli og etter 27.juli er det ledig hytte til deg, her booker du en eller begge hytter og har et fantatsiske utgangspunkt for turer og opplevelser i området. Book via DNT hyttebooking​​​​​​​før du dra på tur. 

Gaustatoppen Turisthytte er et populært turmål for mange dagsturister og flere og flere ønsker også å oppleve overnattinge i den lille turisthytat på toppen av Telemarkstak, her er det ledige kapasitet 30, 31. juli og 5.-9 august. Det er også flere muligheter her ellers senere i august, men dagene fyller seg raskt så husk å være tidlig ute. Booking til gaustatoppen@dnt.no

Kalhovd Turisthytte og Mogen Turisthytte, melder om at det er  fantastisk på fjellet nå og de har ledig kapasitet i flere perioder. Selv om vi som turisthytte alltid har plass for folk som kommer over fjellet,  så settes det stor pris på at det sendes en epost for å sjekke ledig kapasitet og reservere plass. Dette gjør at det er enklere å planlegge middagen til alle som kommer, for er det noe som Kalhovd og Mogen gjengen virkelig passer på er det at alle for en nydelig middag i fjellet. Booking til kalhovd@dnt.no eller mogen@dnt.no

Sildevika ligger idyllisk i Eidangerfjorden og er en av våre meget populære kystled hytter. Her er det muligheter for padling,bading, turer i nærområdet eller bare en rolig kveld på svalbergene uten for hytta. Det er per nå ledige senger fra 28.-31.juli og hele hytta er ledig 21.-22.juli, 26.-27. juli, 1.-2 august og 4.-8 august. Book via DNT hyttebooking​​​​​​​før du dra på tur. 

Mule Varde. Denne vakre kystledhytta ved vakre Eidangerfjorden, har også noe ledige overnattingsdøgn de kommende dagene. Turisthytta er en av flere bygninger på det gamle herskapelige landstedet Mule Varde. Hytta har et soverom på hems/2.etg. med 6 senger totalt. Perfekt for en familie. Her booker du hele hytta, og kan nyte late dager helt alene om du skulle ønske det. Mule Varde er ledig fra 23.-24 juli, 29.-30.juli og 1.-8 august. Book via DNT hyttebooking​​​​​​​før du dra på tur. 

Øitangen, ligger på Jomfruland og er et populært sted å tilbringe sommeren for mange. Her er har du muligheten til å tilbringe dager i sjøbua fra 29. juli - 4.august, eller kanskje du har lyst å ta med soveposen å leie lavvoen så du kan høre på bølgene om natta? både lavvo og andre rom i forskjellige bygge her på Øitangen er ledige fra 5 august og utover. Booking gjøres på oitangen@dnt.no

I Sauherdafjellene har du du flere muligheter for deg som har lyst å dra litt inn i landet og oppleve stille natur med skogstereng, fiskemuligheter og muligheter for kanoturer på stillevann.


Flekkerhytta, ligger ved Flekkeren på Svanstul, her booker du 2 etasje på det gamle heishuset til Løvenskoild, det er også muligheter for å leie 1 etasje som er et aktivitetsenter og gir deg tilgang til kanoer. Du kan kjøre helt frem til hytta nå på sommeren. Her er det ledig 19.juli-4.august og 4 august - 24.august. Booking til telemark@dnt.no

Sommerseter foreningshytta, ligger idyllisk til i Sauherdafjellene. Når du leier foreningsnytta får du tilgang til bomnøkkelen som gir deg muligheten til å kjøre helt frem til hytta og muligeten til å låne en liten båt som ligger på Eiangen. Fiske kort til Eiangen får du kjøpt i vårt tursenter i Skien. Ledige datoer er 28.juli- 6.august og fra 8.august og utover.  Booke  via DNT hyttebooking​​​​​​​før du dra på tur. 

Solumhytta, Fugleleiken og Sommerseter stallen er det mulig å komme til bare ved å ta med deg DNT nøkkelen og vandre til hytta. Ønsker du likevel å være helt sikker på at du får en seng kan du også på disse hyttene nå booke en seng via DNT hyttebooking​​​​​​​før du dra på tur. 

Skrevet av Henriette Hack 19. juli 2019