Gassbrennere fra Eagle

Foto: Martine Laukelid

Gassbrennere er en god måte å tilberede mat ute i naturen. I praksis består gassbrennerne av et brennerhode som skrus på en boks eller flaske med gass.

Med gassbrennere får du gode muligheter til å justere effekten, god varmeeffekt og kan brukes som stormkjøkken. De er lette, noe som er viktig om man skal på langtur, og de er enkle og sikker i bruk, uten forvarming, brenner rent og ingen søl i sekken.

Ønsker du et enkelt oppsett er Eagles toppmonterte brenner en lett og kompakt brenner som monteres rett på gassboksen. Den er en liten, effektiv og prisgrunstig brenner, og selv om den veier lite har den høy effektivitet og et stabilt brennhode som sørger for jevn flamme selv på lav effekt.

Eagles brenner med slange og piezo er en stabil gassbrenner. Den er liten, lett, effektiv og meget prisgunstig brenner fra Eagle. Brenneren har en profil som er bred og lav, noe som sørger for god stabilitet. Den er sammenleggbar og tar liten plass i sekken.

Jetboil Jetpower Fuel er en standard gassboks med gjenger. Den har standard ventil som kan brukes på alle vanlige gassbrennere og lamper beregnet på gassboks med ventil. Ventilen stenger gasstrømmen når apparatet frakobles, og boksen kan da enkelt brukes på flere apparater. Hos oss finner du gassboks i både 100g og 230g.

Produktene finner du i vårt tursenter i Nedre Hjellegate 2, Skien. Ta en tur innom!

Eagle toppmontert brenner.
Eagle toppmontert brenner. Foto: Martine Laukelid
Eagle brenner med slange og piezo.
Eagle brenner med slange og piezo. Foto: Martine Laukelid
Jetboil Jetpower gassbokser.
Jetboil Jetpower gassbokser. Foto: Martine Laukelid

Skrevet av Martine Laukelid 25. juli 2019