Stopp myggen, før den stopper deg

Foto: Kristin Laue Næspe

Er du en av mange som ønsker å tilbringe sommerns solnedganger i idyllisk natur? Husk at myggen også elsker å ferdes i samme området. Nyt kveldene og nettene til det fulle i naturens himmelseng, eller med et godt myggnett rundt hodet. Ønsker du ekstra beskyttelse anbefaler vi et sjenerøs spray eller to av myggolf!

Det er så enkle grep som skal til for å unngå å la mygg og knott legge en demper på turen. Liten plass og vekt og i sekken tar det også.

Med Myggolf roll-on eller spray får du dekket hele kroppen med myggmiddel. I tilegg anbefales det å ha på seg myggnettet fra Eagle med elastisk strikk under armene som sikrer optimal tetning over skuldre og nakke. Dette festes veldig enkelt og anvendes best med caps eller bøttehatt/fiskehatt under.

Skal du sove, eller bare ta en liten pause i hengekøye ligger du helt myggfri ved hjelp av det supre myggnettet fra Ticket to the moon. Dette henges lett opp og glidelåsen har åpning på toppen slik at du enkelt kommer ut og inn i køya, samt kan åpne den delvis eller helt. På den måten kan køya brukes som vanlig når glidelåsen er helt åpnet. 

Ticket to the moon myggnetting- 650/555,-

Eagle myggnett - 120/102,-

Myggolf roll-on 119/99,-

Kom innom for en hyggelig og myggfri handel i Nedre Hjellegate 2 i Skien.

Ferien blir litt bedre med myggnett.
Ferien blir litt bedre med myggnett. Foto: Kristin Laue Næspe